fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΘΡΑΚΗ
Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Ξάνθης μιλώντας προχθές στην «θ», δήλωσε από λειτουργικής πλευράς το νοσοκομείο βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση…Δεν ξέρω αν προβεί σ αυτήν την δήλωση «μετά λόγου γνώσεων». Αφού και ως έγκριτος νομικός θεωρώ πως γνωρίζει καλά τις ευθύνες που λαμβάνει από μια τέτοια δήλωση… Αν αύριο τον ακούσουμε να δικαιολογεί ενδεχόμενα προβλήματα, που θα προκύψουν, της μειωμένης ιατρικής δύναμης του ιδρύματος, σε καμιά περίπτωση δεν θα του αποδώσουμε δίκιο. Εφόσον κε Μπαρμαπαλιδη δηλώσατε ικανοποιημένος από την λειτουργική κατάσταση του νοσοκομείου θα πρέπει και οι πολίτες να είναι ικανοποιημένοι από την λειτουργία του… Σε διαφορετική περίπτωση θα φταίτε εσείς ο ίδιος η μήπως κάποιος άλλος.

ΕΜΠΡΟΣ
Τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται και κλείνει το δικαίωμα για Μεταδημότευση των πολιτών που επιθυμούν να εγγραφούν και μεταφέρουν τα πολιτικά τους δικαιώματα αλλού. Διανύουμε ήδη το τρίτο δίμηνο του 2010 και στο «λεξικό» των Δημοτολογίων αυτό σημαίνει πως στο τέλος του Ιουνίου οι αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων και Κοινοτήτων «κλείνουν ταμείο» μεταδημοτεύσεων διμήνου και παραδίδουν στο Υπουργείο Εσωτερικών τις πράξεις που έχουν εκτελεστεί. Λόγω του ότι η χρονιά είναι εκλογική, οι μεταδημοτεύσεις θα σταματήσουν, εκτιμάται – με κάθε επιφύλαξη – περί τα τέλη του θέρους και πάντως με καταληκτική ημερομηνία που θα ορίσει το ΥΠ.ΕΣ. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε σε μεταδημότευση, καλόν είναι να είστε ενημερωμένοι για τι διαδικασία, τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τις εξαιρέσεις του γενικού κανόνα αλλά και τις επιμέρους περιπτώσεις.

ΑΓΩΝΑΣ
Κάθε φορά και ένα νέο σενάριο έρχεται στην επικαιρότητα αναφορικά με τις υποψηφιότητες τόσο για τις Περιφερειακές όσο και για τις Δημοτικές Εκλογές. Τα κόμματα κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις σκέψεις για τα ονόματα των υποψήφιων για τη θέση του Περιφερειάρχη, αν και οι κρυφές δημοσκοπήσεις και επαφές συνεχίζονται. Οι επίδοξοι μνηστήρες είναι πολλοί , ο ανταγωνισμός πιο μεγάλος και η επιλογή ποιο δύσκολη. Στην Ξάνθη τα ονόματα που ακούγονται είναι τόσο του Παναγιώτη Σγουρίδη, όσο και του Γιώργου Παυλίδη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις. Γιατί πολιτικά παρόν δηλώνει και ο Φίλιππος Τσαλίδης, αλλά και κάποιοι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, που ακόμη δεν έχουν εκδηλωθεί ανοιχτά. Πάντως τελευταία κυκλοφορεί ένα τρελό σενάριο, αν και οι περισσότεροι το διαψεύδουν, που θέλει το Βουλευτή Ξάνθης και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ να προωθείται για τη θέση του Περιφερειάρχη.

ΜΑΧΗΤΗΣ
Δεν αναφερόμαστε στην οικονομική διάσταση του όρου για την οποία η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα λογοδοτήσει στον λαό. Αναφερόμαστε στην πολιτική πτώχευση που αντιμετωπίζει η χώρα και ο τόπος μας ειδικότερα στις κρίσιμες στιγμές που αντιμετωπίζουμε. Η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης έκανε μια γενναία δημόσια πρόταση προς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα του τόπου, για να υπάρξει διαβούλευση – και αν είναι δυνατόν συμφωνία – για το Νομοσχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ που θα κρίνει της ζωές όλων μας και ειδικότερα των μελλοντικών γενεών.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Πλήρως οχυρωμένη η Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Τούρκου Πρωθυπουργού, κου Ταγίπ Ερντογάν και της τουρκικής αποστολής και οι αναρχικοί βρήκαν χώρο να χτυπήσουν στην Θεσσαλονίκη βάζοντας βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο. -Η βόμβα εξερράγη και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα… Να που για πρώτη φορά μας προέκυψαν και «αναρχικοί»….ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Σχετικά Άρθρα