fbpx
Γενική

Ήλεκτρο- Λόγος

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις για την αγορά της Ξάνθης. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα που έδαφος χάνουμε, τώρα που ξεπαραδιαστήκαμε τώρα για πες μου τι κάνουμε; Νέα οικονομικά μέτρα από την κυβέρνηση: «Όσο νυχτώνει..» ξέρετε τι μεγαλώνει.
Όλα τα χει η Μαριορή (η Ελλάδα δηλαδή) ο Ερντογάν της έλειπε. Έρχεται 14- 15 Μαΐου να κάνει επίδειξη δύναμης με μία κουστωδία υπουργών. Ευτυχώς δεν θα έρθει στην Θράκη μας. Το φαντάζεστε να κάνει περιοδεία συνοδευμένος από τον ΓΑΠ!!! Παπαπαπα… τι γράφω πάλι πρωινιάτικα…
(Ν)τόρα θέλω (Ν)τόρα ν αλλάξω κλίμα (Ν)τόρα… Ν.Ν.Ν. θα λέγεται το νέο κόμμα της Ντορίτας. Δεν ξέρω ποιοι θα ακολουθήσουν από την Ξάνθη, αλλά αν συνεχίζει έτσι ο Σαμαράς βλέπω πολλούς δυσαρεστημένους, ενταύθα!!!
Σε λίγο στο ΠΑΣΟΚ θα τραγουδάνε το τραγούδι ήμασταν δυο, ήμασταν τρεις, γίναμε χίλιοι δεκατρείς γιατί με τα όσα γίνονται θα αρχίσουν να… αραιώνουν τα λάχανα.
Κουρτίνες: Ο ένας της ΝΔ έδωσε 20 χιλιάδες ευρώ για κουρτίνες, η άλλη του ΠΑΣΟΚ 196 χιλιάδες ευρώ για κουρτίνες. Εμείς ως πολίτες μπορούμε να πούμε: «Διαλέγω την κουρτίνα τρία»; Με αυτούς τους πολιτικούς που δεν αφήνουν τίποτε για τον πολίτη το πιθανότερο είναι να κερδίζουμε τον… ζογκ!

Σχετικά Άρθρα