fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Το αν η κα Μπακογιάννη παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής ή αποποιηθεί και την βουλευτική της έδρα, πιστεύω πως είναι το τελευταίο στην παρούσα φάση που θα πρέπει να μας απασχολεί, γιατί διαβάζοντας και παρακολουθώντας γενικά το πώς προβάλλανε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με τα νέα μέτρα που μας επιβάλλουν, κουβέντα δεν έγινε για το τι μας περιμένει ή τι πρόκειται να συναντήσουμε, παρά μόνον αναφέρονταν όλοι τους για την διαγραφή των παραπάνω βουλευτών και τι προτίθενται να κάνουν… Κουβέντα για τον λαό και το τι πρόκειται να τραβήξει…

ΕΜΠΡΟΣ

Η λογική της αποταμίευσης των χρημάτων των δημοτών αντίκειται πλήρως με τον χαρακτήρα των επιχειρήσεων . Μέριμνα της Διοίκησης είναι η Δ.Ε.Υ.Α. να μπορεί να καλύψει τις λειτουργικές δαπάνες της αλλά και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στους δημότες της . Ας μην ξεχνάμε ότι τα έργα αυτά θα είναι η περιουσία μας για πολλά χρόνια αλλά και η κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας . Η Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης διαθέτει σήμερα σύγχρονες υποδομές και δεν υπολείπεται σε τίποτε από άλλες Δ.Ε.Υ.Α. του μεγέθους της .

ΑΓΩΝΑΣ

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης για τα δικαιώματα και την Απελευθέρωση των ΛΑΩΝ, διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για ανθρώπινα δικαιώματα, αναγνωρισμένης από τον Ο.Η.Ε. με θέμα το «Ποντιακό ως ευρωπαϊκό ζήτημα», το οποίο και αποτελεί τίτλο του νέου του βιβλίου.

ΜΑΧΗΤΗΣ

Ενώ η Βιστωνίδα ετοιμάζει νέες κινητοποιήσεις, το όνομα «Δημόκριτος» δημιουργεί «τραγελαφικές» καταστάσεις κι ο Τσαρτσάρας «ψάχνεται» στην Αθήνα, οι πολίτες αναρωτιούνται, γιατί τόση «αντιδημοκρατία» από το νέο ΠΑΣΟΚ;
Οι σκληρές δηλώσεις των πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Σγουρίδη, σε συνδυασμό με την «αποκαλυπτική» δήλωση του Βασίλη Τσολακίδη, «φούντωσαν» περισσότερο τις αντιδράσεις για το «Σχέδιο Χατζηκαλλικράτης» στο Νομό Ξάνθης με αιχμή του δόρατος πάντα, τα προσωπικά συμφέροντα του Δημάρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλου, που είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει άνω κάτω ο Νομός.

ΘΡΑΚΗ

Είναι αλήθεια, ότι τον τελευταίο καιρό, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα φοβίας και ανασφάλειας για το μέλλον της χώρας μας, κυρίως σε ό,τι αφορά την οικονομική της κατάσταση. Κι αυτό το κλίμα το καλλιέργησαν οι ίδιοι οι κυβερνητικοί παράγοντες, ώστε να γίνει συνείδηση σε όλους η δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε και οι κίνδυνοι που εγκυμονούν για όλους μας, αν δεν υλοποιηθεί το περίφημο πρόγραμμα σταθερότητας.

Σχετικά Άρθρα