fbpx
Γενική

«Δεν έχουν συναίσθηση των ευθυνών τους στη Ν.Δ.»

Αποκλειστικές δηλώσεις του Αχ. Τσαρτσάρα στην XanthiNews

Αποκλειστικές δηλώσεις έκανε στην XanthiNews ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αχιλλέας Τσαρτσάρας, απαντώντας στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. και στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης. Συγκεκριμένα δήλωσε στην XanthiNews: «Για μένα είναι μια ευχάριστη έκπληξη που απάντησε γιατί έτσι διαπιστώνουμε ότι ίσως να υπάρχει ΝΟΔΕ στην Ξάνθη. Βλέπω όμως με λύπη όμως ότι ούτε η δημοτική τοπική οργάνωση της Ξάνθης ούτε η ΝΟΔΕ, δεν έχουν συναίσθηση των ευθυνών τους και δυστυχώς ούτε του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας με καθαρά δική της υπαιτιότητα».
Σε ερώτηση μας τι απαντάει στο αίτημα του πρώην Προέδρου του ΣΥΝ κ. Αλέκου Αλαβάνου σχετικά με το να απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα στους κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου κάτι που αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. ο κ. Τσαρτσάρας επεσήμανε:
«Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των λεγομένων του. Αν ο κ. Αλαβάνος θέλει να εκφράζεται έτσι ας εκφράζεται. Ας βγει η Ν.Δ. να μας πει αν το ασπάζεται».
Για την μεταφορά 10 δις ευρώ μεγαλοκαταθετών στις αρχές του χρόνου στο εξωτερικό και για την ανησυχία που έχει καταλάβει τους μικρούς καταθέτες λόγω του ΔΝΤ, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ σημειώνει:
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν μεγαλοκαταθέτες στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ας ψάξουν να τους βρούνε.
Η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα για να διασφαλίσει τους μικροκαταθέτες. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθούν νέα μέτρα μέσα στο 2010».

Σχετικά Άρθρα