fbpx
Γενική

Ολομέτωπη επίθεση Δ.Τ.Ο Ν.Δ Ξάνθης στον Αχ. Τσαρτσάρα

Ποια κρίσιμα ερωτήματα απευθύνει

«Παρακολουθούμε με έκπληξη τις τελευταίες μέρες τις δηλώσεις του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Τσαρτσάρα και ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει αν κάνει πολιτικές δηλώσεις ή μιλάει σε μπαρ της Τρούμπας τη δεκαετία του 60. Έτσι κι αλλιώς εκεί που μας κατάντησε το ΠΑΣΟΚ «Καλώς ήρθε το δολάριο»», σημειώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ.
Και απευθύνει τα εξής ερωτήματα στον κ. Τσαρτσάρα:
«1. Τι έχει να πει για την οκταετία 1981- 89 και συγκεκριμένα για την πράσινη κάρτα, τις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ, την πρόσληψη στο Δημόσιο του ΣΥΝΟΛΟΥ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, τις ροζ βίλες, τα 500 ψωροεκατομμύρια, τα εκατομμύρια των ΜΟΠ που αγνοούνται, το σκάνδαλο Κοσκωτά, την υποτίμηση δυο φορές της δραχμής, τον δεκαπλασιασμό του δημοσίου χρέους κ.α.
2. Τι έχει να πει για την ενδεκαετία 1993- 2004 και συγκεκριμένα για το Χρηματιστήριο, τις μίζες στα εξοπλιστικά, τα συνεχή πρόστιμα της Ε.Ε. γιατί ήμαστε ουραγοί σε όλους τους τομείς, την καταβαράθρωση των ασφαλιστικών ταμείων, τον ξέφρενο πλουτισμό λίγων εκλεκτών, το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Αμερικανούς.
3. Τι έχει να πει για το εξάμηνο Οκτώβριος 2009- Απρίλιος 2010 για τα λεφτά που υπήρχαν, για την αξιοκρατία στις τοποθετήσεις του βαθέως ΠΑΣΟΚ μετά από την περιβόητη διαβούλευση, για τις καθυστερήσεις σε οτιδήποτε κάνοντας τους κερδοσκόπους να μας βλέπουν σαν ξερολούκουμο, τις αλχημείες της Τράπεζος της Ελλάδος σχετικά με τις πωλήσεις ομολόγων, τις κόκκινες γραμμές που γίναν ροζ και πάνε για ολόλευκες, την εμπλοκή του ΔΝΤ, τις φοβερές δηλώσεις και τις κυβερνητικές διαρροές που έφτασαν τα spread σε επίπεδα επιτοκίου πιστωτικής κάρτας του απλού πολίτη! Και πάει λέγοντας και ακόμα δεν αρχίσαμε!»

Σχετικά Άρθρα