fbpx
Γενική

Κεχαγιάς: «Έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο»

Συνέντευξη του προπονητή της Σκόντα Ξάνθης

Ο 40 χρονος προπονητής της skoda Ξάνθη έδωσε συνέντευξη σε μια ηλεκτρονική σελίδα για τα όσα συνέβησαν στο φετινό πρωτάθλημα και για τα όσα έχει περάσει την φετινή περίοδο. Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στον ακριτικό σύλλογο ως παίχτης είπε πως πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές ώστε να φθάσει η Ξάνθη εκεί που αξίζει.
Φέτος υπήρξε μια συσπείρωση από τον κόσμο της Ξάνθης και αυτό ήταν κάτι που έδωσε ιδιαίτερα χαρά στην τεχνική ηγεσία της skoda Ξάνθη.
– Νίκο, ποιο είναι το σημαντικότερο στοιχείο που έχεις συγκρατήσει από την προσπάθεια της ομάδας σου να παραμείνει στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία;
«Υπήρξε πολύ άγχος όχι μόνον σε εμένα αλλά και σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Ζήσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, ψυχολογικά καθώς βρεθήκαμε σε έναν τελικό αυτόν με τον Ηρακλή όπου ξέραμε ότι παίζεται μια ολόκληρη σεζόν για όλους μας. Μείναμε όμως όλοι μας συγκεντρωμένοι στο μεγάλο στόχο που ήταν η νίκη και ευτυχώς στην κατάλληλη στιγμή κάναμε αυτό που έπρεπε και αυτό που μπορούσαμε ως ομάδα δίχως να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ήμασταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα προσηλωμένοι στον στόχο μας και για αυτό απομονωθήκαμε από το υπόλοιπο περιβάλλον για τρεις ημέρες».
– Τι είναι αυτό που πρέπει να κρατήσει η ομάδα και να το χρησιμοποιήσει έτσι ώστε να βελτιωθεί στο άμεσο μέλλον;
«Είμαι σίγουρος πως τα όσα συνέβησαν όλα αυτό το χρονικό διάστημα αλλά και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε όλοι μας μέσα και έξω από την ομάδα μόνο σε καλό μπορούν να μας βγουν. Το ότι στον τελευταίο αγώνα εντός έδρας με τον Ατρόμητο ο κ. Πανόπουλο παραδέχθηκε δημόσια ορισμένα προσωπικά του λάθη δείχνει πως είμαστε μια ακόμα πιο δεμένη οικογένεια και ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ο καθένας από την πλευρά μας για να παρουσιάσουμε μια πιο ανταγωνιστική και πιο ποιοτική ομάδα στο άμεσο μέλλον».

Σχετικά Άρθρα