fbpx
Γενική

Κεχαγιάς και του χρόνου με τη βούλα!

Με μια λιτή, όπως συνηθίζει, ανακοίνωση η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη γνωστοποίησε ότι ο Νίκος Κεχαγιάς θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η είδηση της παραμονής του νεαρού τεχνικού και πρώην άσσου της ομάδας, στους ακρίτες είχε γίνει γνωστή από την Κυριακή το βράδυ, όταν ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος, εν μέσω ζεϊμπέκικου και γαρύφαλλου, «μαρτύρησε» δια μικροφώνου την πρόθεσή του να μείνει ο Κεχαγιάς.
Τελικά, ήρθε και η επιβεβαίωση με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης και η οποία αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας για την νέα σαιζόν είναι ο κος Νίκος ΚΕΧΑΓΙΑΣ».
Εξάλλου, η ΠΑΕ Ξάνθη δεν άφησε… αναπάντητη την ανακοίνωση του Πανιωνίου, που έκανε ευθεία επίθεση στον Χρήστο Πανόπουλο, και ζητά να μάθει σε… ποια δουλειά αναφέρεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Επειδή όμως εμάς και όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας, μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα, παρακαλείστε όπως διευκρινίσετε σε ποια δουλειά αναφέρεστε.
Με ταπεινότητα
ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ».

Σχετικά Άρθρα