Γενική

Στήριξη ζητάει ο Κ. Χατζής υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

Στις 18 Απριλίου δεν εκλέγουμε απλά πρόεδρο. Στις 18 Απριλίου επιλέγουμε την ΟΝΝΕΔ που ονειρευόμαστε. Αναφέρει στο μήνυμα του ο Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Χατζής.
Επίσης τονίζει: «Πεποίθηση μου είναι πως μαζί μπορούμε να χτίσουμε μία ΟΝΝΕΔ πραγματικά ανοικτή, χωρίς αποκλεισμούς, καθαρή από βαρίδια, κοινωνικά ευαίσθητη, με δραστηριότητα σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των νέων. Μία ΟΝΝΕΔ που θα ασχολείται πολιτικά στις τοπικές κοινωνίες, στα πανεπιστήμια, αλλά και στους χώρους εργασίας. Που δεν θα διστάζει να συγκρουστεί για αυτά που πιστεύει, για τις αρχές, τις θέσεις και τις αξίες της. Για τον λόγο αυτό επέλεξα ως τρίπτυχο της προσπάθειας μου το Ήθος- Ιδεολογία- Μαχητικότητα.
…Απευθύνομαι σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά ως ίσος προς ίσο ζητώντας όχι απλά την υποστήριξη σας, αλλά την ενεργό συμμετοχή σας προκειμένου να φέρουμε μαζί την μεγάλη αλλαγή στα κακώς κείμενα που βιώνουμε. Κάθε φωνή είναι πολύτιμη, η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Στις 18 Απριλίου αλλάζουμε σελίδα και από την επόμενη μέρα μαζί εργαζόμαστε για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας, μαζί αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα μας, μαζί διαμορφώνουμε τις πολιτικές και τις θέσεις που θα φέρουν την Πρωτοπόρα παράταξη των νέων, την ΟΝΝΕΔ ακόμα πιο ψηλά».

Σχετικά Άρθρα