fbpx
Γενική

Παραλιακά



Καλή σας ημέρα!
Ο πολύ καλός καιρός βοήθησε τους δασοπροσκόπους του 2 ου Συστήματος και φύτεψαν 110 δεντράκια στο σημείο απέναντι από την ΚΟΜΟΤΕΞ με συμμετοχή της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Ξάνθης. Εκείνο το σημείο έχει ξαναφυτευτεί και έτσι σιγά σιγά τα παλιά και τα νέα δεντράκια θα κάνουν το αλσάκι που θα κοσμεί την περιοχή σε λίγα χρόνια.
Μάλιστα εκτός από τους εν ενεργεία προσκόπους στον χώρο παραβρέθηκαν και παλαιοί πρόσκοποι που βοήθησαν και αυτοί στην δεντροφύτευση. Ο Μάκης ο Μπαμπάτσος ήταν αυτός που τους οργάνωσε και τους κάλεσε να βοηθήσουν…
Μάλιστα υπάρχει και σκέψη να τους οργανώσει ξανά και να αναθερμανθεί το 2 ο σύστημα δασοπροσκόπων και να ζήσει τις παλιές του δόξες επί Μπαμπάτσου…
Πάντως τέτοιες κινήσεις αξίζουν συγχαρητηρίων διότι αναβαθμίζουν την πόλη μας. Γνώμη μου είναι εκείνο το παρκάκι να το συντηρούν οι κάτοικοι της εκεί περιοχής και να το επιβλέπουν εθελοντικά για να πιάσει και να γίνει κόσμημα για την περιοχή. Εγώ αν είχα ένα τέτοιο έξω από το σπίτι μου θα το έκανα. Μην τα περιμένουμε και όλα από τον δήμο!
Ας μην ξεχνάμε και την προσπάθεια που θα κάνει η εφημερίδα μας να καθαρίσει το περιαστικό Άλσος. Όσοι εθελοντές προσέλθετε στις 11 το πρωί της Κυριακής στην αλάνα απέναντι από το εστιατόριο «Ξανθίππη».

Με αγάπη Μαίρη!
[email protected]

Σχετικά Άρθρα