fbpx
Γενική

Το κατηγορώ των ομάδων κοινωνικής δράσης

Στρέφονται πρώτα στα ΜΜΕ!!!
Οι «Ομάδες Κοινωνικής Δράσης» καλούνε κάθε ελεύθερο Έλληνα, κάθε σκεπτόμενο πολίτη, κάθε πνευματικό άνθρωπο να συνταχθεί μαζί τους και να προτείνει ιδέες, ώστε όπως σημειώνουν: «να φτιάξουμε ένα νέο σύστημα και ας είναι ότι θέλει αρκεί να είναι Δίκαιο για όλους, αποτελεσματικά οικονομικό, όχι διεφθαρμένο και όλα αυτά να τα διασφαλίζει ανεξάρτητα από τα άτομα που θα το διακονούν». Όσο για όσους πιστεύουν ότι είναι ουτοπικό τους απαντάνε: «και το να πατήσει ο άνθρωπος το φεγγάρι έμοιαζε ουτοπικό πριν 100 χρόνια κι όμως τα κατάφερε και μάλιστα πριν 50 χρόνια!!!»
Δέχονται κάθε ιδέα- πρόταση χωρίς ταμπού, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς ενοχές, ελεύθερα, για ένα νέο «ΣΥΣΤΗΜΑ» πάλι από εμάς τους Έλληνες προς όλη την ανθρωπότητα. Στείλτε τα στο facebook (Ομάδες Κοινωνικής Δράσης).
Για τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης ο κος Γιώργος Κομνηνός και η κα Φωτεινή Μεταξά.
Το πρώτο κατηγορώ το στρέφουν στα ΜΜΕ…Εύκολος στόχος όπως πάντα…Άραγε όμως γιατί δεν λένε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι οι δημοσιογράφοι; Εάν ήμασταν όλοι στο σύστημα δεν θα είχαμε και αυτήν την δημοσίευση τους…
Συγκεκριμένα τα κατηγορώ τους είναι μεταξύ άλλων:
«1. ΚΑΤΗΓΟΡΩ το ΣΥΣΤΗΜΑ των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.), που στο όνομα της ελευθεροτυπίας και της δήθεν πολυφωνίας, πρώτα αυτά μέσα από τις λαϊκίστικες φωνές των μεγαλόσχημων Δημοσιογράφων, εκφύλισαν την ψυχή των Νεοελλήνων, εκβίασαν και οδήγησαν τους Πολιτικούς σε ανάλογα μονοπάτια λαϊκισμού. Καταρράκωσαν ατιμωρητί κάθε έννοια αξιοπρέπειας ατόμων, Πολιτικών θεσμών και αξιών της Ελληνικής Κοινωνίας.
2. ΚΑΤΗΓΟΡΩ σχεδόν όλους τους συνδικαλιστές, τους καλοβολεμένους, που συνήθως ποτέ δεν δούλεψαν αλλά «παλεύουν», για τα κακώς εννοούμενα δικαιώματα των ισχυρών εργασιακών ομάδων που εκπροσωπούν. Έτσι δημιούργησαν μια εργασιακή ζούγκλα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας που πραγματικά δουλεύει πολλαπλάσια στο εργοστάσιο, στην ιδιωτική επιχείρηση κλπ., ν απολαμβάνει μισθό υποπολλαπλάσιο από αυτόν που ανήκει στις ισχυρές ομάδες.
3. ΚΑΤΗΓΟΡΩ τους Πολιτικούς, που για να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού, υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Που πιεζόμενοι και υποκύπτοντας στις πιέσεις (γιατί αλλιώς εξουσία δεν βλέπουν) των Μ.Μ.Ε. και των συνδικαλισταράδων, αλλά και όλων αυτών, που ο καθένας για να δώσει μια ψήφο ζητά ότι θέλει, έχτισαν μια Κοινωνία:
α. ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗ.
β. ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.
γ. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ.
4. ΚΑΤΗΓΟΡΩ το ΣΥΣΤΗΜΑ Συνολικά. Αυτό που με πολύ περηφάνια λέμε «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία». Δηλαδή ένα σύστημα, που λέμε ότι αυτό δε φταίει, αλλά τα πρόσωπα που το διακονούν, δηλαδή όλοι οι παραπάνω (Μ.Μ.Ε.- Συνδικαλιστές, Πολιτικοί κλπ.). Όμως βρε παιδιά μήπως είναι καιρός να καταλάβουμε ότι το σύστημα αυτό της «Δημοκρατίας», που πρώτοι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι εφάρμοσαν, έχει γεράσει και πλέον δεν πάει άλλο; Ερωτώ γιατί δεν μπορεί όλοι όσοι βγαίνουν από τις εκλογές να κατηγορούν τους προηγούμενους ότι ήταν κλέφτες, απατεώνες, ανίκανοι και τελικά να την πληρώνουν οι Έλληνες και κανείς να μην πάει φυλακή. Μάλλον έχω την εντύπωση πως μας δουλεύουν ομαδικά. Από την άλλη δεν μπορεί όλες οι επιστήμες, οι τέχνες, η τεχνολογία, η ιατρική να έχουν κάνει τεράστια άλματα να έχουν πάει χιλιάδες- εκατομμύρια χρόνια μπροστά κι εμείς να βαυκαλιζόμαστε, γιατί χορταίνουμε με Δημοκρατία, με όλα τα στραβά που αυτή κουβαλάει μαζί της. Και το ερώτημα είναι μήπως πρέπει να βρούμε ένα νέο σύστημα, που να διαχειρίζεται τις Κοινωνίες χωρίς όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω;
5. ΚΑΤΗΓΟΡΩ λοιπόν κι όλους εμάς τους ανθρώπους, που κάθε μέρα κατηγορούμε, μεμψιμοιρούμε, ξοδεύουμε κουβέντες του καφενέ και της παρέας για να πέσουμε τελικά στην παγίδα να κατατροπώσουμε τον αντίπαλο, φίλο, γείτονα, γιατί του αποδείξαμε ότι το δικό του κόμμα οι Δεξιοί ή οι Αδέξιοι έφαγαν ή ήταν καλύτεροι».

Σχετικά Άρθρα