Γενική

Τιμές για όλα τα βαλάντια

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΦΩΚΑΣ»

Αισίως τον ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει τον ερχόμενο Μάρτιο το κατάστημα «Φωκάς» στην Ξάνθη. Η γκάμα των προϊόντων κρίνεται άκρως ικανοποιητική, ενώ και οι τιμές είναι αρκετά προσιτές. Η «ΧΝ», φιλοξενεί στην επιχειρηματική της στήλη, συνέντευξη της υπευθύνου του καταστήματος στην Ξάνθη Βάσως Κοντογιαννίδη.
1) Το κατάστημα «Φωκάς» και κατ’ επέκταση οι αλυσίδες καταστημάτων, τι προσφέρουν στους καταναλωτές και γιατί να επιλέξει κάποιος το «Φωκά» για τις αγορές του;
Το όνομα F-FOKAS είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι πελάτες μας, μας επισκέπτονται επειδή βρίσκουν στα καταστήματα μας μεγάλη γκάμα προϊόντων, για όλη την οικογένεια και μάλιστα στην σωστή σχέση τιμής και ποιότητας. Τα καταστήματά μας είναι λειτουργικά και ευχάριστα δομημένα ώστε να προσφέρουν στον πελάτη που τα επισκέπτεται μια μοναδική εμπειρία. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί σωστά. Επιδίωξή μας είναι να συμβουλεύει και να καθοδηγεί τον πελάτη στην σωστή επιλογή.
2) Τι έχετε να πείτε κ. Κοντογιαννίδη για τις τιμές και την ποιότητα των ρούχων. Οι τιμές σε ποιους απευθύνονται και πώς κρίνονται από το καταναλωτικό κοινό της Ξάνθης;
Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Στα καταστήματά μας πανελλαδικά θα βρείτε όλες τις γνωστές μάρκες.
Αυτό που μας διαφοροποιεί όμως και μας κάνει δυνατούς είναι οι ίδιες εισαγωγές μας και αντιπροσωπείες εταιρειών από Ευρώπη και Αμερική. Οι αντιπροσωπείες και αποκλειστικότητες αυτές μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα σε άριστες τιμές.
Ειδικά για το κατάστημα στην Ξάνθη φροντίσαμε το προϊοντικό μίγμα να έχει τιμές για όλους. Προσφέρουμε προϊόντα σε χαμηλές, οικονομικές τιμές αλλά και σε πιο ψηλές τιμές. Τα μηνύματα από τους πελάτες μας είναι ενθαρρυντικά. Καλύπτουμε τις ανάγκες για όλη τη οικογένεια με σωστές τιμές! Συχνά οι πελάτες μας εκμυστηρεύονται ότι χαίρονται πολύ που ο FOKAS ήρθε στην Ξάνθη.

Με 73 χρόνια παρουσίας, ο Όμιλος «Φωκάς» αποτελεί μία από τις ηγετικές δυνάμεις του ελληνικού εμπορίου, με εξειδίκευση στο χώρο των πολυκαταστημάτων. Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, σήμερα διαθέτει 10 πολυκαταστήματα, και 22 ακόμα σημεία πώλησης. Με χώρους 48.000 τετραγωνικών μέτρων, η «Φωκάς» απασχολεί περισσότερους από 1.500 εργαζομένους σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Λαμία, Ξάνθη, Ρόδο, Ιωάννινα, Πάτρα, Λάρισα, Κέρκυρα, Ηράκλειο και αλλού όπου δραστηριοποιείται. Επίσης, ο όμιλος αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για μερικές από τις διασημότερες παγκόσμιες φίρμες στο χώρο του λιανικού εμπορίου και την ένδυσης για την Ελληνική Αγορά. Οι μάρκες των ρούχων, που εμπορεύεται το κατάστημα, είναι πολλές και απευθύνονται σε κοινό για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.
Οι καταναλωτές στους φιλόξενους χώρους των πολυκαταστημάτων «Φωκάς», έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν σε δελεαστικές τιμές, τις πλέον επώνυμες φίρμες ένδυσης και ακόμη καλλυντικά, αξεσουάρ, είδη υπόδησης και είδη σπιτιού. Πρόκειται για το απόλυτο valueformoney, σε ευκαιρίες που κυριολεκτικά είναι ανεπανάληπτες.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας βρίσκονται στα πολυκαταστήματα «Φωκάς» και περιμένουν να τα ανακαλύψει το καταναλωτικό κοινό. Αρκεί λίγος χρόνος για shopping. Στα πολυκαταστήματα «Φωκάς» κερδίζεται χρόνος, γιατί στους μοντέρνους και ανανεωμένους χώρους του συγκεντρώνονται όλες οι αγαπημένες μάρκες σε ασύγκριτες τιμές. Απεριόριστες επιλογές για δώρα που θα λύσουν τα χέρια.

Εκτός από τη μέριμνα για το παιδί, ένας άλλος άξονας που εκφράζει το κοινωνικό όραμα του Ομίλου είναι η διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας των πόλεων που φιλοξενούν δραστηριότητα του Ομίλου. Χαρακτηριστικά δείγματα δράσεων αποτελούν η ανακαίνιση ιστορικών διατηρητέων κτιρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη στέγαση των πολυκαταστημάτων του Ομίλου. Το διατηρητέο κτίριο που καλύπτει το οικοδομικό τετράγωνο Βουλής- Ερμού- Σκόπα- Πετράκη είναι από τα πρώτα που αναπαλαιώθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’90 από ιδιωτικό φορέα. Μέσα στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν τα κτίρια επί της οδού Σταδίου 41 στην Αθήνα και επί της οδού Τσιμισκή 64 στη Θεσσαλονίκη. Επίσης διατηρείται πάντα ιστορικό κτίριο επί της οδού Ερμού 14 στη Θεσσαλονίκη που φιλοξένησε το πρώτο πολυκατάστημα του Ομίλου

Σχετικά Άρθρα