Γενική

Εντυπωσιακή η ανανέωση της εφημερίδας «Xanthi News»

Η εργατικότητα, οι γνώσεις, η σωστή ενημέρωση και η καλή δημοσιογραφική έκφραση, αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν την ποιότητα και ΤΟ επίπεδο ενός δημοσιογραφικού οργάνου .Διότι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ο ΤΥΠΟΣ και γενικά τα ΜEΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, εκφράζουν σε μια ευνομούμενη κοινωνία την Τετάρτη εξουσία της πολιτείας.
Το εγχείρημα αναβάθμισης ενός δημοσιογραφικού εντύπου, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως, όταν συνεργάτες και εκδότες συγκεντρώνουν τα προγραφέντα προσόντα και ακολουθούν κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Εντυπωσιακό είναι» το αποτέλεσμα της προσπάθειας που πραγματοποιήθηκε από την αρχή του Νέου Έτους 2010 για την ανανέωση και αναβάθμιση της τοπικής μας εφημερίδας «XANTHI NEWS». Αν λάβουμε υπόψη μας ό, τι το οικοδόμημα του έντυπου τύπου, βρίσκεται σε σημείο καμπής ή πιθανόν και επανεξέτασης των λειτουργιών του.
Εμείς πιστεύουμε ότι η προαναφερθείσα θα εξακολουθήσει, με το σύνολο του περιφερειακού τύπου, να αποτελεί τον πρόβολο των αιτημάτων των πολιτών όχι μόνο της Ξάνθης, αλλά όλης της Θράκης.
Θα παρακολουθήσουμε την ανοδική πορεία της εφημερίδας «XANTHI NEWS»και ευχόμαστε να εξακολουθήσει να προσφέρει στους αναγνώστες της .σχολιασμό εύγλωττο, πειστικό, κομψό σε εμφάνιση και περιεχόμενο.•
Μενέλαος Καρυωτάκης

Σχετικά Άρθρα