Γενική

Παραλιακά

Ο Βασίλης Μπουζούρης από το Χάνι γιόρταζε την Πρωτοχρονιά αλλά τον είδαμε να είναι και πάλι στο μαγαζί. Μάθαμε δε ότι το τηλέφωνό του δεν σταμάτησε να χτυπά. Το ίδιο έκανε και την πρωτοχρονιά όπου βγήκε για λίγο έξω στην κεντρική πλατεία για να δει τα πυροτεχνήματα και επέστρεψε και πάλι στο Χάνι για να συνεχίσει με τους φίλους και πελάτες του.

Τρικούβερτο γλέντι με ψητά και καλό κρασί στήθηκε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας «Παντέλος» την Τρίτη το μεσημέρι με εργαζόμενους και διεύθυνση να αποχαιρετούν το παλιό έτος κα υποδέχονται το νέο με ένα ποτήρι κρασί!

Το κτήμα Νίκος και Φλώρα Βουλβουκέλη προσέφερε στα μέσα ενημέρωσης του Νομού πολλά κρασιά για τους εργαζόμενους και τους δημοσιογράφους, ως δώρο για τις γιορτές. Χρόνια πολλά και από εμάς και ευχόμαστε να καταφέρουν να κάνουν το κρασί της Ξάνθης γνωστό σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Πολλά καλάθια έλαβαν όμως οι εφημερίδες και από πολλές επιχειρήσεις, δήμους και νομαρχίες.

Πάντα στιλάτος ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης χάρισε φέτος τα Χριστούγεννα στους εκδότες και δημοσιογράφους από μια δερματόδετη ατζέντα. Την ατζέντα την παρέλαβαν όσοι παραβρέθηκαν στο τραπέζι που έκανε ο κ. Στυλιανίδης στο ταβερνάκι του Σωτήρη Τσιακίρογλου την προηγούμενη Τρίτη!

Το Σαββατοκύριακο είχαμε την ανακοίνωση των αντινομαρχών για το 2010. Βρίσκονται λοιπόν οι Κατσαρίκας, Καρβουνίδης, Παπαχριστου και Παπαργύρης στο καφέ Άρωμα και λέει ο Κατσαρίκας στον Περικλη που είναι πια ο πρώτος την τάξη αντινομάρχης δηλ. αντ αυτού «άντε κέρνα κανένα καφέ τώρα που πήρες θέση». Όμως ο Καρβουνίδης τους είχε κεράσει πριν του το ζητήσουν στην κοπέλα…γάτα ο νέος Αντινομάρχης.

Σχετικά Άρθρα