Γενική

Νικόλαος Ζλάτκος: «Βραβεύουμε τα «βλαστάρια» μας»

Βράβευση επιτυχόντων των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. από το Δήμο Βιστωνίδας

Μία πολύ όμορφη και λιτή τελετή, πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Βιστωνίδας το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, η οποία αφορούσε στη βράβευση των επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, από το Δήμο Βιστωνίδας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. κ. Παντελεήμονας, ο Πολιτευτής της ΝΔ Σταμάτης Σταματιάδης, ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Νικόλαος Ζλάτκος, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χρυσούλα Δημούδη, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου, καθώς και οι φοιτητές και οι γονείς τους. Η βράβευση των επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, πραγματοποιείται από το Δήμο Βιστωνίδας εδώ και αρκετά χρόνια, αποτελώντας πλέον θεσμό. Πρόκειται για μια πολύ ωραία πρωτοβουλία του δήμου, η οποία δίνει κίνητρα στα παιδιά, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Νικόλαος Ζλάτκος.
«Βραβεύουμε τα βλαστάρια μας. Βραβεύουμε τα νέα παιδιά, τα οποία πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θεωρούμε ότι, βοηθάμε και εμείς με τον τρόπο μας, δείχνοντάς τους, ότι είμαστε και κοντά τους, αλλά και ότι θέλουμε να μεγαλουργήσουνε, διότι αυτά τα παιδιά είναι οι αυριανοί ηγέτες του δήμου, είναι οι αυριανοί πολίτες, με τους οποίους ο δήμος θα ξεκινήσει μια πορεία προς τα μπρος», δήλωσε συγκινημένος ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Νικόλαος Ζλάτκος.
Δήμαρχος Βιστωνίδας: «Ο αριθμός των επιτυχόντων βρίσκεται σε καλό σημείο»
Μια εξάμηνη δωρεάν σύνδεση διαδικτύου ήταν το προσφερόμενο δώρο, το οποίο από τη μία, κρίθηκε απαραίτητο για τους νέους φοιτητές και από την άλλη, απαλλάσσει τους γονείς των φοιτητών από ένα μηνιαίο έξοδο. 73 άτομα βραβεύτηκαν, αριθμός υψηλός, αφού πρόπερσι οι βραβευθέντες έφταναν τους 58, ενώ πέρσι τους 82.
«Ο αριθμός των επιτυχόντων βρίσκεται σε καλό σημείο. Οι σπουδές στη σημερινή εποχή είναι μονόδρομος. Αυτό φαίνεται στην καθημερινότητά μας. Ο λαός μας λέει «άνθρωπος αγράμματος φύλο απελέκητο». Οι γονείς στερούνται τα πάντα, προκειμένου να μορφωθεί το παιδί του», είπε ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Νικόλαος Ζλάτκος.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα