Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Χαίρετε και Καλό Σαββατοκύριακο!
* Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων λένε ότι αύριο θα δούμε χιονάκι!
* Εύχομαι να το χαρούμε και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην καθημερινότητα μας.
* Τα μάθατε τα νέα ότι οι κακόμοιροι οι βολευτές μας θα έχουν μείωση των αποδοχών τους;
* «Κάτω τα χέρια από τα χρήματα των βουλευτών. Οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε» όπως λέει και το γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook.
* Ψωμολυσσάνε οι κακόμοιροι…Πρέπει να κάνουμε έρανο να τους δώσουμε κανένα φράγκο για να μπορούν να κινούνται με άνεση.
* Ήδη ορισμένοι βουλευτές όλων των κομμάτων, πλην του ΚΚΕ, εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου για μείωση των αποδοχών.
* Στην εφημερίδα Βήμα γράφτηκε ότι πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δεν θέλουν να ακούσουν για μείωση των αποδοχών τους ενώ βουλευτές του ΠαΣοΚ δηλώνουν δημοσίως «έτοιμοι για θυσίες».
* Ο βουλευτής της ΝΔ, Σ. Κεδίκογλου προειδοποιεί ότι αν υπάρξει μείωση αποδοχών βουλευτών τότε «δεν τα βγάζω πέρα» και ετοιμάζεται, όπως είπε, «να κλείσω το γραφείο μου στην περιφέρεια και να δέχομαι τους πολιτικούς μου φίλους στη Βουλή».
* Μικρό το κακό…Δεν πειράζει…Ας το κλείσει. Δεν είναι μικρή η απώλεια. Μπορεί να είναι ευκαιρία για να γλιτώσουν και από τις υποσχέσεις που έχουν δώσει στον κόσμο. Βλέπετε, υπάρχουν κάποιοι που έχουν μνήμη και επιμένουν. Ακολουθούν την τακτική «γίνομαι τσιμπούρι μέχρι να γίνει η δουλειά μου».
* Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης θέτει ευθέως θέμα νομιμότητας τέτοιας απόφασης, αφού όπως σημειώνει το Δ Ψήφισμα καθορίζει τις αποδοχές των βουλευτών με αυτοτελή φορολόγηση 5%: «Πώς μπορεί να αλλάξει αυτό το ψήφισμα η κυβέρνηση;» διερωτήθηκε.
* Θάνο κάνε καλύτερα περισσότερο διάδρομο για να πάρεις μεγαλύτερο οξυγόνο και να δεις την πραγματικότητα. Αυτά γιατί δεν τα λες για τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας; Είναι νόμιμα αυτά;
* Η συνάδελφος και βουλευτής Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή καλεί τον πρωθυπουργό να μειώσει αντίστοιχα και τους μισθούς των νομαρχών και των δημάρχων.
* Μαζί σου Φωτεινή! Η μπάλα να τους πάρει όλους. Όλα τα χρυσά αγόρια και τα χρυσά κορίτσια. Ας ζήσουν με λιγότερα λούσα. Ούτως ή άλλως δεν είδαμε καμιά βελτίωση στη ζωή μας με τις αποφάσεις τους…
* Προτείνω να ζούνε με 650 ευρώ.
* Δυνατά και ελληνικά!
* Ο Αν. Καρυπίδης, βουλευτής ΝΔ Σερρών, έβγαλε χαρτί και μολύβι και λογάριασε πόσο πληρώνει για τα γραμμάτια, για τη βενζίνη και τη συντήρηση των γραφείων του στις Σέρρες και στην Αθήνα και βρίσκει ότι οικονομικά δεν τα βγάζει πέρα.
* Σκέφτεται όμως μετά την ζεστή και παχυλή συνταξούλα του…γι αυτό δεν παραιτείται. Έτσι…να λέμε όλες τις αλήθειες. Ότι γράφει στο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μας.
* Ο πρώην υπουργός Ν. Δένδιας είπε ότι «έτσι και αλλιώς οικονομικά μπαίνω μέσα, ας είναι καλά η δικηγορία». Πολύ καλά το είπατε. Συνεχίζετε να δουλεύετε για να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο…
* Λαϊκισμός τα σχόλια μου;
* Ναι λοιπόν. Είμαι παιδί του λαού που λέει και ο Νίκος Ξανθόπουλος.
* Για την φουκαριάρα και την ψωριάρα την ζωή μας στην Ελλάδα δουλεύουμε.
* Εδώ που η λέξη αξιοκρατία είναι ένα ωραίο ανέκδοτο.
* Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα…Πάμε να φύγουμε!

Σχετικά Άρθρα