Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Σε τέσσερις Δήμους θα χωριστεί ο Νομός Ξάνθης, βάση της σχετικής μελέτης του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είναι και η επικρατέστερη για τον «Καποδίστρια ΙΙ». «ΚΟΛΠΑ» ΠΑΣΟΚ, ΤΣΕΤΙΝ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ & ΜΕΤΕ!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΣΥΝΕΝΩΣΟΥΝ» ΔΗΜΟ ΣΕΛΕΡΟΥ – ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ
Οι «αλχημείες» ορισμένων δεν πρέπει να περάσουν ειδικά για τον Νομό Ξάνθης, γιατί κανείς δεν μπορεί να παίξει με το «μέλλον»του τόπου μας. Καμιά δουλειά δεν έχει το Σέλερο με τον Δήμο Ξάνθης! Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΔΚ Ν. ΞΑΝΘΗΣ 6 ΔΗΜΟΙ! 6 Δήμους στο Νομό Ξάνθης θέλει η ΤΕΔΚ Ν. Ξάνθης και τόσους θα προτείνει ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, αφού όλοι οι νυν Δήμαρχοι, θέλουν να ξαναγίνουν… δήμαρχοι με τους… επαγγελματίες αντιδημάρχους τους!!! Δηλαδή να πληρώνει ο λαός… για να «συνεχίσουν» με θέσεις οι Τσέπελης, Γ. Παπασταματίου, Θεολόγος, Φεταχίδης κλπ !!!
Μαχητης

Λίγο – πολύ βέβαια, για την κα Κόκλα όλοι γνωρίζουμε ότι, πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια στην Ξάνθη αφού ήταν φοιτήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης. Δεν ξέρω εάν αυτό θα την βοηθήσει στην περαιτέρω πορεία της, για την ώρα όμως, ότι και να πούμε, είναι πολύ νωρίς αφού ακόμη δεν ανέλαβε τα καθήκοντά της, σίγουρα όμως θα παρακολουθούμε την πορεία της και θα την κρίνουμε στο μέλλον! -Για την ώρα, για άλλη μία φορά, καλή επιτυχία στο έργο της!!! -Και φαντάζομαι ότι θα «θυμηθεί» με τον ερχομό της στη περιοχή και τους παλιούς συμφοιτητές της στη Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης όπως ο Κώστας Ζαγναφέρης, ο Στάμος Τριμίτζιος κλπ.
Αδέσμευτη

Το κουίζ της χρονιάς: Ποιον τοπικό παράγοντα, νεαρής σχετικά ηλικίας, τηλεφώνησε χθες το πρωί στο κινητό του ο… Αντώνης Σαμαράς για να τον ευχαριστήσει θερμά για την βοήθειά του στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.; Μ’ αυτή του την κίνηση, ο νέος αρχηγός της Ν.Δ., έδειξε ότι ξέρει να εκτιμά τη συμβολή και τη βοήθεια ανθρώπων που τον στήριξαν και κυρίως πως… δεν ξεχνάει κανέναν. Ούτε και εκείνους που το έπαιξαν «Σαμαρικότεροι» του ιδίου την τελευταία στιγμή, ούτε φυσικά και εκείνους που τον πολέμησαν λυσσαλέα χωρίς λόγο.
Θράκη

Καλή διάθεση και αλλαγή νοοτροπίας. Το σκεπτικό της κίνησης αυτής μας εξήγησε ο κ. Γιώργος Τρίκης, πρόεδρος του συλλόγου για την προστασία και την αναβίωση της Παλιάς Πόλης, ο οποίος σημείωσε ότι: «εντοπίσαμε το πρόβλημα στην Π. Πόλη αλλά αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει σε ολόκληρο το κέντρο της Ξάνθης. Προσπαθούμε πάνω απ’ όλα να ευαισθητοποιήσουμε τους ξανθιώτες γιατί πιστεύουμε ότι το πιο αποτελεσματικό είναι η καλή διάθεση και η αλλαγή νοοτροπίας κι έπειτα η παρουσία της αστυνομίας, η τήρηση του νόμου κλπ. Μπορούμε να κάνουμε το περπάτημα μέρος της ζωής μας και να νοιαζόμαστε και για την αισθητική ομορφιά της πόλης μας. Εικόνες σαν αυτές που συναντά κανείς στις ελληνικές πόλεις δεν υπάρχουν αλλού στην ΕΕ, ούτε στα δυτικά κράτη ούτε στα λιγότερο ανεπτυγμένα». Επίσης, διευκρινίζει ότι: «μας κατηγορούν ότι δεν θέλουμε την ανάπτυξη, αντιθέτως θέλουμε να αναπτυχθεί η πόλη αλλά με όρους ανθρώπινους, που θα σέβονται τον πιο αδύναμο πολίτη και δε θα αδιαφορούν για την αισθητική ομορφιά της πόλης».
Εμπρός

Μετά από σιωπή τριών περίπου ετών που ο δήμαρχος Βιστωνίδας Νικόλαος Ζλάτκος βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου, αποφάσισε προχθες το βράδυ να λύσει την σιωπή του και να μιλήσει για όλους και όλα στους δημοσιογράφους που συναντήθηκε στο «ΚΤΗΜΑ» Μεταξύ κρασιού και κουβέντας παρουσίασε το έργο του δήμου που ομολογουμένως δεν είναι μικρό.
Αγώνας

Αρνητικοί εξ αρχής οι Έλληνες στον εμβολιασμό κατά της νέας γρίπης. Αιτία; Ο φόβος για τυχόν παρενέργειες από το «βιαστικό» εμβόλιο με το οποίο εφοδιαστήκαν όλες οι χώρες και μεταξύ αυτών και Ελλάδα.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα