Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Ο Αμερικανός Πρόξενος της Θεσσαλονίκης, περιφρόνησε και «προσπέρασε» πολύ άκομψα, στις επισκέψεις του αυτές, όχι μόνον τον Νομάρχη Ξάνθη και τον Δήμαρχο, αλλά και κάθε άλλη αρχή της πόλεως. *Πολύ κακή συμπεριφορά, «επεφύλαξαν» οι επιτελείς του Αμερικανού διπλωμάτου, στον Θρακιώτη δημοσιογράφο της εφημερίδος «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», Κυριάκο Κεσίσογλου, τον οποίο εμπόδισαν στην εκτέλεση του δημοσιογραφικού του καθήκοντος και μάλιστα τον απείλησαν με σύλληψη και αυτόφωρο (!), καταλήγει η εφημερίδα της Ξάνθης. *Ποια είναι η θέση της Ελληνικής κυβερνήσεως, απέναντι σε αυτού του τύπου την στάση του (μόλις αφιχθέντος) ξένου διπλωμάτου; Εκλήθη στο ΥΠΕΞ, να παράσχει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την στάση του; Τι μέτρα προτίθεσθε να λάβετε; Έντονη δημοσιότητα παίρνει το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» για την τελευταία «μυστική» επίσκεψη» του Αμερικάνου Πρόξενου Θεσσαλονίκης Robert King αλλά και το «επεισόδιο» με τον Κεσίσογλου…
Μαχητής

Καλούμε τον ίδιο το Δήμαρχο να δώσει στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία που εδώ και πολλούς μήνες μας αρνείται ο κ.Τσέπελης.
2.Τον καλούμε, επίσης, να αποδώσει στην κοινωνία της Ξάνθης λογαριασμό για τη μαύρη τρύπα των 11.000.000 ευρώ που χάσκει στο Ταμείο της Επιχείρησης.
3.Τέλος, τον καλούμε να αναλάβει και τις ευθύνες που απορρέουν από την κάλυψη την οποία παρέχει στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ.
Αδέσμευτη

Πρώτος περιφερειάρχης από την περιοχή μας, αμέσως μετά την ανάληψη από τους εκσυγχρονιστές του Σημίτη ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος στο Βόρειο Αιγαίο… Ακολούθησε ο Παναγιώτης Σαλτούρος, μετά την αποτυχία του να επανεκλεγεί Νομάρχης, στην περιφέρεια… Νοτίου Αιγαίου και έτσι οι Ξανθιώτες «εκλεκτοί» κάλυψαν όλο το Αιγαίο! Παράλληλα με τον Σαλτούρο όμως περιφερειάρχης Θεσσαλίας (και μάλιστα ο μακροβιότερος) τοποθετήθηκε από την τότε ισχυρή Βάσω Παπανδρέου ο Καρατζιώτης, επίσης αποτυχών να επανεκλεγεί Νομάρχης Καβάλας! Σήμερα μια… επίσης να εκλεγεί βουλευτής Καβάλας, η Πόπη Γερακούδη, αναλαμβάνει περιφερειάρχης Θεσσαλίας! Προφανώς η Ξάνθη «έδεσε» το Αιγαίο και η Καβάλα τη Θεσσαλία! Με τη διαφορά ότι τότε, δεν δούλευαν τον κόσμο περί αξιοκρατικών επιλογών, αλλά παραδέχονταν ευθέως ότι επρόκειτο για καθαρά κομματικές επιλογές. Σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν πως… ο Μανωλιός άλλαξε.
Θράκη

Σ’ ότι αφορά το επιχείρημα που χρησιμοποιεί η κα Μπακογιάννη που έχει σχέση με το κόμμα που δημιούργησε ο Αντώνης Σαμαράς ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε: « Κάποιοι θερμοκέφαλοι προφανώς συμβούλευσαν την κα Μπακογιάννη ν’ ανεβάσει τους τόνους. Αποτελεί πεποίθηση όλων των οπαδών της Ν.Δ. ότι αν μετατρέψουμε την πολιτική αναμέτρηση σε προσωπική αναμέτρηση είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουμε σε αδιέξοδα.
Εμπρός

Η δημοτική αρχή με την μορφοποίηση της κεντρικής πλατείας άρχισε σιγά, σιγά να της δίνει ζωή, αφού το πρώτο ζωντανό δείγμα του έργου, ένας κέδρος των Ιμαλαίων ύψους 8 μέτρων, ικανός να ανταπεξέλθει στις κλιματικές συνθήκες της Ξάνθης φυτεύτηκε σε μία συμβολική κίνηση.
Αγώνας

Με επιστολή που απευθύνεται προς τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, τους Βουλευτές και τους Ευρωβουλευτές η Ένωση Γεωπόνων Μελετητών Ελλάδος – Συμβούλων Επιχειρήσεων ενημερώνει αυτούς αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους για τα θέματα που αφορούν τους Νέους Αγρότες αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Η επιστολή που απέστειλαν στην Πολιτική Ηγεσία είναι η εξής:
«Η Ένωση Γεωπόνων Μελετητών Ελλάδας-Συμβούλων Επιχειρήσεων(ΕΓΜΕΣΕ), θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του τόπου, για το θέμα των Νέων Αγροτών(Ν.Α), το οποίο θεωρούμε Εθνικής σημασίας
Ακρίτας

Σκληρά φορολογικά μέτρα, που ας μη γελιόμαστε δεν θα περιοριστούν μόνο στη φοροδιαφυγή. Θα αγγίξουν τους περισσότερους «υπηκόους» της χώρας.
Ε! όχι, που θα πιστεύαμε τον ήπιο κ. Παπανδρέου, που προεκλογικά υπόσχο-νταν και μας διαβεβαίωνε πως υπάρχουν τα χρήματα και θα μπορούσε να πραγ¬ματοποιήσει τα ταξίματα του.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα