Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Να γιατί η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να δώσει επαρκείς απαντήσεις για τις περίεργες επισκέψεις στην Θράκη του Πρόξενου των Η.Π.Α. στην Θεσ/νίκη Robert King!… Να γιατί η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να δώσει επαρκείς απαντήσεις για το θέμα της Ερώτησης προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (Αρ. Ερωτ. 2469 της 11-12-09) του βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου μετά από σχετικό δημοσίευμα του ΜΑΧΗΤΗ για τις περίεργες επισκέψεις στην Θράκη του προσφάτως αφιχθέντος Πρόξενου των Η.Π.Α. στην Θεσ/νίκη κ. Robert King. Οι επισκέψεις και οι κινήσεις αξιωματούχων στην περιοχή μας (ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ, πράκτορες, μοιραίοι εντολοδότες κλπ) πάντα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δικαιολογούν την παρουσία τους ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ τάχα για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών, β) οικονομική συνεργασία, επενδύσεις κλπ η αλήθεια όμως από την καθημερινή πρακτική είναι εντελώς αντίθετες με αυτές τις αιτιάσεις.
Μαχητής

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «πρωτοφανή, ειρηνική, δημοκρατική επανάσταση» που «σάρωσε όσα μας πήγαιναν πίσω». Απευθυνόμενος αποκλειστικά στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντ. Σαμαράς εμφανίστηκε ενωτικός, ευχαριστώντας προσωπικά τη Ντόρα Μπακογιάννη για την αποδοχή της νίκης του, αλλά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, στον οποίο απέδωσε τα εύσημα επειδή ήταν εκείνος που «άνοιξε τον δρόμο για εκλογή από τη βάση». «Νικήσαμε όλοι μαζί. Δεν υπάρχουν ηττημένοι.
Αδέσμευτη

Γιατί τόσος «θόρυβος» από μία απλή ανθρώπινη χειρονομία; Το φιλικό δείπνο Κριτσίνη σε μουσουλμάνους συμπολίτες μας παρουσία του πρ. περιφερειάρχη, φαίνεται πως «πείραξε» και χριστιανικούς κύκλους, αλλά και μειονοτικούς… Τους πρώτους προφανώς γιατί δεν… προσκλήθηκαν και αυτοί στο τραπέζι, ενώ τους άλλους γιατί θεωρούν προφανώς την όποια ανθρώπινη προσέγγιση ως πολιτική και μάλιστα εκ του πονηρού! Εξ’ ιδίων προφανώς κρίνουν οι άνθρωποι, διαφορετικά δεν εξηγείται… Ο Σάκης Κριτσίνης ουδέποτε στόχευσε σε πολιτικά οφίκια πλην όμως αποδείχθηκε ένας καλός στρατιώτης (στρατηγός θα έλεγα) στις πτέρυγες με τις οποίες δέχθηκε να πολεμήσει.
Θράκη

Με επιστολή της στο Δήμαρχος Ξάνθης η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών παραθέτει τη διαπίστωση ότι έχει μειωθεί η τουριστική κίνηση στην πόλη μας λόγω των έργων ενοποίησης, επειδή δεν υπάρχει χώρος για τη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, πράγμα που προκαλεί τη δυσφορία των οδηγών και την ταλαιπωρία των επισκεπτών. Γι’ αυτό προτείνει δύο σημεία στο κέντρο της πόλης –στην πλατεία Ελευθερίας και τη Λέσχη Αξιωματικών-, όπου θα πρέπει να μην παρκάρουν τα ιδιωτικά αυτοκίνητα προκειμένου να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία.
Εμπρός

Κατά διαστήματα και κυρίως όταν διανύουμε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, όπως θα έχετε και εσείς παρατηρήσει, τούτη η στήλη προσπαθεί να αποφορτίσει τις μπαταρίες της, επιλέγοντας να ασχοληθεί, είτε σχολιάζοντας είτε παρουσιάζοντας, θέματα που αγγίζουν ακόμη και τη σφαίρα της φαντασίας …… Άλλωστε στην εποχή που ζούμε η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, έχει αντικατασταθεί με την εικονική πραγματικότητα
Αγώνας

Βρε πως τσούζει σε ορισμένους το να δημοσιεύονται αποκλειστικά θέματα στην εφημερίδα μας και η συνεχής ανοδική της πορεία, αναρωτήθηκα το περασμένο Σάββατο όταν έπεσε στα χέρια μου τοπικό έντυπο, στο οποίο υπήρχε πικρόχολο σχόλιο συγγενή της εκδότριας, γιατί εκδότης δεν είναι ο ίδιος πλέον και φοβάται να βάλει έστω και τα αρχικά του ονόματος του στο συγκεκριμένο σχόλιο, επειδή είχαμε την αποκλειστικότητα να εντοπίσουμε τον Συνδυασμό του Χρίστου Πουλιού, να παραβρίσκεται σε γεύμα εργασίας με τον Γραμματέα του ΠΑΣΌΚ και βουλευτή Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα