Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Ενώ ήμασταν σίγουροι, ότι βάσει των βιογραφικών, ικανοτήτων και προσόντων, νέος Γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης θα είναι ο Αντιπρύτανης του Δ.Π.Θ. Καθηγητής κ. Αθανάσιος Καραμπίνης, την τελευταία στιγμή προσέθεσαν στους όρους την… «εντοπιότητα»!
-Έτσι μοιραία ο κ. Καραμπίνης βρέθηκε εκτός διεκδίκησης.
-Τελικά φαίνεται ότι κάποιοι τοπικοί παράγοντες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενοχλήθηκαν από την επικείμενη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Περιφερειάρχη από τον κ. Καραμπίνη, και προκειμένου να την αποτρέψουν έκαναν τα πάντα… και τα κατάφεραν!!!
Ας ελπίζουμε η κυρία Κόκλα που επιλέχτηκε… δεν θα μας «απογοητεύσει» όπως ο απερχόμενος Δημήτρης Σταμάτης…
Μαχητής

ΓΙΑ πρώτη φορά στα σύνορα μετά από 70 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της πρώτης στρώσης ασφάλτου από την Νομαρχία Ξάνθης, λίγο πριν την λειτουργία του δρόμου, θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή με παράγοντες της Βουλγάρικης πλευράς, ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης.
Αδέσμευτη

Την κυνική ομολογία ότι «η ΣΕΚΑΠ δεν έτυχε κυβερνητικής υποστήριξης και στάθηκε χάρην στις προσπάθειες διοίκησης και εργαζομένων…» έκανε χθες, με αφορμή την αποχώρησή του από τη διοίκηση της Καπνοβιομηχανίας ο Νίκος Παππάς.
Ο λεγόμενος και ως «αρεστός του Μαξίμου» επι εποχής Καραμανλή, μίλησε για όλους και για όλα, δεν κρύφτηκε και δικαιολόγησε τη στάση του αυτή ως «αποτέλεσμα των λεπτών χειρισμών που απαιτούνταν για να σταθεί η εταιρία. Αν τότε μιλούσα για τα όσα συνέβαιναν και τις όποιες παρεμβάσεις είχα από παντού, έπρεπε να διαλυθούν τα πάντα…»
Ο εκ Καρδίτσας ορμώμενος πολιτικός της Ν.Δ. ήταν πολύ διαφορετικός χθες, μιας και η παράδοση της Προεδρίας και της διοίκησης «ελάφρυνε» τον λόγο του…
Οι αλήθειες πολλές… αλλά κατόπιν εορτής!
Θράκη

Για την κατάσταση της νέας γρίπης στα σχολεία, το 2ο αναπτυξιακό συνέδριο, την επιδότηση του 12% στους βιοτέχνες, την προστασία του μπασμά, για την προσεχή ολοκλήρωση του ασύρματου δικτύου που κατασκευάζεται σε κεντρικά σημεία της πόλης, και την συνέχεια των εργασιών στο δρόμο Θέρμες-Άγιος Κωνσταντίνος με ασφαλτόστρωση που μάλλον θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, ενημέρωσε και παρέθεσε τις απόψεις του ο Νομάρχης Ξάνθης κατά την έναρξη του νομαρχιακού συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας, πριν συζητηθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης.
Εμπρός

Ο περιφερειακός Τύπος οδηγείται στην εξαφάνιση! Κύριε Πρόεδρε, Γνωρίζετε πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Τύπος, και ιδιαίτερα αυτός της περιφέρειας, τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο μετά την οικονομική κρίση. Με την εφαρμογή του νόμου 3548 και με τα ασφυκτικά πλαίσια που ορίζει στον τομέα της κυκλοφορίας, τουλάχιστον το 30-40% των εφημερίδων της χώρας θα κλείσουν πολύ σύντομα. Στο νομό Κιλκίς, σύμφωνα με το νόμο 3548, θα πρέπει και οι οχτώ τοπικές εφημερίδες να έχουν το ΕΛΑΧΙΣΤΟ από 750 φύλλα κυκλοφορία η κάθε μία, τη στιγμή που υπάρχουν εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας με λιγότερα φύλλα!
Αγώνας

Δεν είναι μόνο τα οικονομικά χάλια που αντιμετωπίζει η χώρα, η επίπτωση στην ανεργία είναι η χειρότερη όλων 735.000 άνεργοι πολίτες.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα