Γενική

Συνεδρίασε η Δημαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης

Με 25 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε χθες το μεσημέρι (ώρα 14:00) η Δημαρχιακή Επιτροπή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης (Μαυρομιχάλη 6).
Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:
Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη.
Προέλεγχος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΜΒΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ».
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ».
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ».
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ Π. ΞΑΝΘΗ».
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΥΔΡΟΧΩΡΙΟΥ».
Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» εργολαβία: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας της Πυρνάρη Σαχινίδου Ελευθερίας κλάδου ΔΕ1 Διοικητικών με βαθμό Α.
Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας των υπαλλήλων Κρασούλη Ηλία κλάδου ΠΕ23 με βαθμό Γ και Παπαδόπουλου Ιωάννη κλάδου ΔΕ1 με βαθμό Β.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη διαγραφή χρεών από το δικαίωμα βοσκής κτηνοτρόφων του οικισμού Λεύκης.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για χορήγηση τριών θέσεων στάθμευσης επί της οδού Μπρωκούμη 30 για την εξυπηρέτηση της Α/θμιας εκπ/σης.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για χορήγηση θέσης πάρκινγκ για ΑΜΕΑ στην οδό Νέστου 8.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για χορήγηση θέσης πάρκινγκ για ΑΜΕΑ στην οδό Κοραή 46.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για παράταση άδειας απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων επί της οδού Ρήγα Φεραίου.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για μία θέση φορτοεκφόρτωσης στην οδό Πατρ. Κυρίλλου 3Α.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Σουλίου 17.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αποδοχή αιτήματος της εταιρίας Κ. Αγειοπλάστης και Ι. Μαρμαρέλλης, για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Α. Δημητρίου, λόγω ανέγερσης οικοδομής.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης έμπροσθεν της εισόδου του υπόγειου γκαράζ επί της οδού Μεσολογγίου 13, για την εξυπηρέτηση της Β ΔΟΥ.
Έγκριση πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του έργου: «Προμήθεια ενός εκσκαφέα φορτωτή ελαστικοφόρου (πολυμηχάνημα).
Έγκριση πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του έργου: «Προμήθεια ενός ισοπεδωτή (γκρέϊντερ) με μαχαίρι αποχιονισμού.
Έγκριση πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του έργου: «Προμήθεια ενός εκσκαφέα φορτωτή ελαστικοφόρου.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αλλαγή προτεραιοτήτων στην οδό Σταύρου Βλαχοπούλου, λόγω εργασιών του έργου της ενοποίησης των πλατειών.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για στάση και στάθμευση τουριστικών λεωφορείων λόγω εργασιών του έργου της ενοποίησης των πλατειών.
Εξουσιοδότηση του κ. Λάμπρου Ιωάννη για να παραστεί και να εκπροσωπήσει το Δήμο Ξάνθης στο Ειρηνοδικείο Ξάνθης, κατά τη δικάσιμο της 7 ης Δεκεμβρίου 2009 ή σε κάθε νέα μετ΄ αναβολή δικάσιμο.

Σχετικά Άρθρα