Γενική

Η ατζέντα των επόμενων ημερών

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Γιορτάζει: Σπυρίδων
Πρόγραμμα Ονειρούπολης
11.00 Ζαχαρομαγειρέματα με τις «Συνταγές της Παρέας». Η Στέλλα Τσάλα και η Γεωργία Θεοδώρου από το site «Συνταγές της Παρέας» (www.sintagespareas.gr) θα φτιάξουν ζαχαρόπαστα και θα στολίσουν μαζί με τα παιδιά γιορτινά μπισκότα.
13.00 Η «Ποντιακή Θεατρική Σκηνή» παρουσιάζει το ποντιακό παραμύθι του Ηλία Υφαντίδη «Τη Ανεράδας η λαλία». Το έργο θα παρουσιαστεί από το μεγάλο και το παιδικό θεατρικό τμήμα.
18.00 Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου παρουσιάζει ένα ταξίδι στον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο από τους μικρούς ήρωες του Συλλόγου του.
19.00 Μια μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε με το γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων 4tissimo.
19.00 Αίθουσα Μουσικού Σχολείου Δράμας. Gala χορού σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο «Φλόγα». Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου «Φλόγα».

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009
Γιορτάζουν: ΔΑΒΙΔ, ΑΔΑΜ, ΔΕΒΟΡΑ, ΔΑΝΑΗ, ΑΒΡΑΑΜ, ΑΑΡΩΝ, ΑΡΗΣ, ΕΥΑ, ΕΣΘΗΡ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΙΟΥΒΕΝΑΛΙΟΣ, ΛΟΥΚΙΑ, ΙΣΑΑΚ, ΙΩΒ, ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΧ, ΝΩΕ, ΡΑΧΗΛ, ΡΕΒΕΚΚΑ, ΡΟΥΜΠΙΝΗ, ΣΑΡΑ
Πρόγραμμμα Ονειρούπολης
11.30 Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. «Το δώρο του Άη Βασίλη στη γη που κινδυνεύει»
12.30 Κίνηση, χρώμα και ρυθμός. Μια ξεχωριστή παράσταση χορού από το Πανελλήνιο Σωματείο Χορού και Ρυθμικής.
16.00 «Κυριακή στο Χωριό». Μαγνητοσκόπηση της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ- 3 με την δημοσιογράφο Μάρνη Χατζηεμμανουήλ. Μεγάλα ονόματα, απίθανες εκπλήξεις, τραγούδια, χορός και απίθανες γεύσεις. Η Ονειρούπολη θα λειτουργεί κανονικά για τους επισκέπτες.

Σχετικά Άρθρα