Γενική

«Βουλιάξατε μια υγιή δημοτική επιχείρηση»

Σκληρή επίθεση αντιπολίτευσης Β. Τσολακίδη για την ΔΕΥΑΒ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βιστωνίδας προτάσσει η δημοτική παράταξη Νέα Πορεία με επικεφαλής τον κο Βασίλη Τσολακίδη ασκώντας σκληρή αντιπολίτευση στον Δήμαρχο Βιστωνίδας Νίκο Ζλάτκο. Συγκεκριμένα απευθύνεται στους συνδημότες και στις συνδημότισσες και τονίζει τα παρακάτω:
«Τον τελευταίο καιρό ο κ. Ζλάτκος Νικόλαος και οι συνεργάτες του δείχνοντας ένα σκληρό πρόσωπο για επικεφαλής Δήμου κόβουν παροχές νερού από συνδημότες μας αδιακρίτως, σε μια χρονική στιγμή που ο πολίτης πιέζεται από παντού οικονομικά, η ανεργία καλπάζει, τα αγροτικά εισοδήματα συρρικνώνονται, οι κύριοι αυτοί προσπαθούν να εξοντώσουν και άλλο τους συμπολίτες μας.
Τους καλούμε έστω και τώρα να εφαρμόσουν την πρότασή μας και να κόβουν το νερό μόνο από συμπολίτες που το εμπορεύονται και σε όσους αποδεδειγμένα δεν ζου κάτω από το όριο της φτώχειας. Ακόμη τους καλούμε να περιορίσουν τις αλόγιστες δαπάνες και αν τολμούν ας δώσουν στη δημοσιότητα τις μισθοδοσίες και τον αριθμό των εργαζομένων στην επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης.
Κύριοι αποτύχατε ενώ διπλασιάσατε τα τιμολόγια του νερού μόλις αναλάβατε ήδη η ΔΕΥΑΒ έχει ζημιές για το 2008 523.618,00 ΕΥΡΩ, αναρωτιόμαστε άραγε που έχει φτάσει το χρέος το 2009; ενώ σας παραδώσαμε την εταιρία με ζημιές 86.375,00 ΕΥΡΩ.
Δυστυχώς βουλιάξατε μια υγιή δημοτική επιχείρηση γιατί τη μετατρέψατε σε μηχανισμό ρουσφετολογικών διορισμών.
Φτάνει πια».

loading...

Σχετικά Άρθρα