Γενική

Τσέκαρε Ζοκό ο Μαντζουράκης

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παίκτες της Ξάνθης, μετά το ρεπό που τους χορήγησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Μαντζουράκης την Κυριακή.
Ο Ρουμάνος, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ακριτών με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, η επιθετική δυστοκία τον έχει προβληματίσει ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται τον Γενάρη να γίνει κίνηση για απόκτηση επιθετικού.
Το πρόγραμμα της Δευτέρας, συμπεριλάμβανε προγραμματισμένο φιλικό με τον Ερμή Μάνδρας (τοπικό) για τους παίκτες που δεν συμμετείχαν στο ματς με τον Ολυμπιακό και χαλάρωμα για τους υπόλοιπους. Το προπονητικό τιμ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τραυματισμούς και όλοι οι παίκτες ήταν στην διάθεση του Μαντζουράκη.
Στα αγωνιστικά στο προπονητικό κέντρο δοκιμάζεται ο Φρανσουά Ζοκό (συμμετείχε στο φιλικό). Για την ιστορία, το φιλικό έληξε 3- 0 και από ένα γκολ πέτυχαν Λουτσιάνο, Βακουφτσής και Στίβαρ.
Εξάλλου, ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για τη Δευτέρα ταξίδι του τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργου Κασναφέρη και του κ. Κωνσταντίδη οι οποίοι θα φιλοξενούνται από την Αϊντραχτ, λόγω σημαντικών υποχρεώσεων που προέκυψαν στην ΠΑΕ. Η νέα ημερομηνία του ταξιδιού θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά Άρθρα