Γενική

Ματζουράκης: «Μας κρέμασε που δεν σκοράρουμε»

Στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Το σημερινό ματς απαρτιζόταν από δύο διαφορετικά ημίχρονα για την Ξάνθη. Στο πρώτο ο Ολυμπιακός πίεσε και προηγήθηκε. Από την άλλη όμως στο δεύτερο, όπως φαίνεται και από την στατιστική είχαμε τον έλεγχο του ματς. Για μία ακόμη φορά όμως μας… κρέμασε το γεγονός ότι δεν σκοράραμε», είπε αρχικά ο «Ρουμάνος».
Για την βοήθειά του από τον πάγκο, τόνισε: «Δεν άργησα να κάνω τις αλλαγές. Τις πρώτες τις έκανα στο 58 γιατί ήθελε ν αφήσω να περάσουν δέκα λεπτά από την έναρξη του Β μέρους μήπως και άλλαζε κάτι και την τελευταία στο 79 επειδή φοβήθηκα μήπως υπάρξει κάποιος τραυματισμός».
Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν βρίσκει δίχτυα, επεσήμανε: «Κοιτάξτε, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για μεταγραφές. Για την βελτίωση των τελικών μας προσπαθειών δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όλα τα παιδιά προσπαθούν πολύ. Περιμένουμε βέβαια περισσότερα κυρίως από παίκτες της μεσαίας γραμμής».
Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για το ματς με την Άρσεναλ.
«Συζητάμε με παίκτες»
Από τη στιγμή που η Ξάνθη έχει δεδομένες επιθετικές αδυναμίες ο ιδιοκτήτης της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Γιάννης Ματζουράκης, «κάνουμε κάποιες προσπάθειες και είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πιστεύω ότι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχουμε νεότερα».
Ο έμπειρος προπονητής, πάντως, επεφύλαξε ευμενή σχόλια για την αμυντική και τη μεσαία γραμμή της ομάδας του: «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτούργησε η αμυντική και η μεσαία γραμμή. Μακάρι να παίζαμε έτσι και στα προηγούμενα ματς».
Αντίθετα, για τη γραμμή κρούσης τα έλεγε όλα το σχόλιο «εγώ είμαι υποχρεωμένος να δουλέψω…».

Σχετικά Άρθρα