Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Ο ίδιος σαν πανίσχυρος Υπουργός τα «έκλεισε» και τώρα καλεί Σωκράτη Ξυνίδη και ΠΑΣΟΚ να τα … ξανανοίξου!!! Και οι δηλώσεις του πλέον… γράφουν «ιστορία»! ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Εγώ τα… έκλεισα, εσείς προτίθεστε να ξαναλειτουργήσετε ΣΕΒΑΘ & ΣΕΠΕΚ; ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ! Αυτά που «κληρονόμησε» ως «παντοδύναμος» Υπουργός στους ΠΑΣΟΚους, φτάνοντας την ανεργία στο 25% στο Ν. Ξάνθης (π.χ κλείσιμο ΣΕΒΑΘ, ΣΕΒΑΘ, και μετατροπή της ΕΒΖ Ξάνθης σε εργοστάσιο παραγωγής βιοαιθανόλης όπου δεν «ευδοκιμούσαν» ούτε οι επιστολές του στον Καραμανλή), απαιτεί μέσα σε δύο… μήνες να λύσουν Σωκράτης Ξυνίδης & Τσαρτσάρας!
Μαχητής

Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων κατέθεσαν οι δύο βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης με βάση δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και επώνυμες καταγγελίες, καταγγέλλοντας ευθέως ως «ρατσιστή» αλλά και ανθελληνικές ενέργειες τον Δήμαρχο Μύκης Μουσταφά Αγγά.
Αδέσμευτη

Μάλιστα για το σκοπό αυτό ο κ. Ξυνίδης έχει υποβάλλει αίτημα για απομαγνητοφώνηση της συνεδρίασης και απόδοση των πρακτικών καταδεικνύοντας τη βούλησή του να το συνεχίσει το θέμα και να μην επηρεαστεί από το γεγονός ότι εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
Είναι φανερό και απ’ τις δηλώσεις τους ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση Στυλιανίδης – Φιλίππου και ψάχνουν να βρουν λύση, καθώς ο κ. Ξυνίδης φαίνεται αμετάπειστος και αποφασισμένος να μην ανεχτεί τη διαιώνιση μιας κατάστασης παρανομίας που συντελείται κάθε χρόνο και για την οποία έχει προειδοποιήσει από πέρσι στο δημοτικό συμβούλιο ότι δεν θα επιδείξει άλλη ανοχή σ’ αυτή τη λειτουργία..
Εμπρός

Είναι πραγματικά λυπηρό που ο νέος αρχηγός της Ν.Δ., δεν επέλεξε ως εκπρόσωπο τύπου του κόμματος τον κ. Κοντό, αντί του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου.Οι αποτυχημένοι του χθες, δεν μπορούν να γίνουν οι εκτιμητές του αύριο.
Αγώνας

Ζήσαμε τις τελευταίες εθνικές εκλογές με γνωστά αποτελέσματα, αλλά δίχως εξάρσεις, φανατισμούς και κλίμα διχόνοιας. Ιδιαιτέρα το τελευταίο.
Φωνή της Ξάνθης

Σχολιάζοντας για την «Επικαιρότητα» το αποτέλεσμα, την διαδικασία αλλά και την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία, μετά την εκλογή ίου Α. Σαμαρά στην ηγεσία της, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρος Κοντός δήλωσε ότι «η συμμετοχή των νεο-δημοκρατών στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου ήταν πρωτοφανής, κάτι που με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, ενώ παράλληλα στέλνει ισχυρό μήνυμα ενότητας και δύναμης, αφού δε ήταν μόνο η συμμετοχή αλλά και η επίσημη πλέον εγγραφή των ανθρώπων που την στηρίζουν ως μέλη της παράταξης. Τόσο π δι¬αδικασία όσο και το αποτέλεσμα της δίνει στον κάθε νεσδημοκράτη την αυτοπεποίθηση ότι πλέον πατάμε γερά στα πόδια μας, ξεπερνώντας το σοκ της ήττας στις Εθνικές Εκλογές τπς 4ης Οκτωβρίου και ότι είμαστε ενωμένοι και έτοιμη για ν’ ασκήσουμε την αποφασιστική και ουσιαστική αντιπολίτευση που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο τόπος».
Επικαιρότητα

Σχετικά Άρθρα