Γενική

Προμηθευτείτε κάδους!

Ο Δήμος Ξάνθης συμμετέχει στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης

Ο Δήμος Ξάνθης συμμετέχει στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης και απευθύνεται στους πολίτες να συμμετάσχουν. Ειδικότερα τονίζεται:
«Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων ΑΜΘ (ΔΙΑΑΜΑΘ), υλοποιεί Πιλοτικό Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης που χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τις Οικολογικές Ομάδες της ΠΑΜΘ.
Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Ξάνθης να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα δηλώνοντας συμμετοχή, επικοινωνώντας στο τηλ: 2541022786 και με τον αρμόδιο υπάλληλο κο Σωτήρη Καραμεσίνη όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ο οποίος θα συγκεντρώνει τα ονόματα των ενδιαφερομένων πολιτών.
Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να δηλώνουν το είδος του κάδου κομποστοποίησης που ενδιαφέρονται, δηλαδή για κάδο οικιακής κομποστοποίησης που τοποθετείται μόνο σε χώμα ή αν ενδιαφέρεται για κάδο που μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις επιφάνειες (τσιμέντο, πέτρα κλπ)».
Αυτή η ανακοίνωση είναι μια απάντηση στην δημοτική παράταξη «Πολίτες για την Ξάνθη» που κατηγορούσε τον Δήμο ότι δεν συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα.

Σχετικά Άρθρα