Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΕ! Ανακαίνιση κι επέκταση του υφιστάμενου Δημοτικού Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης επί της Ηρώων κι εξέταση του ενδεχομένου σύμπραξης με ιδιώτες. *Εκπόνηση μελέτης για την αξιοποίηση της Παλιάς Ζωαγοράς με δημιουργία πολυχώρου, κατασκευή υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων και ανάπλαση του χώρου της λαϊκής αγοράς «Υπόγεια πάρκινγκ σε πλατεία Διοικητηρίου & παζάρι!», ζήτησε χθες με υπόμνημά της η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» (Χρίστος Πούλιος), από τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου 2010!
Μαχητής

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ψηφοφόροι στις κάλπες! Οι λόγοι που ζητάνε την μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμους στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου είναι οι εξής: Πρώτον, το αποτέλεσμα που θα εξαχθεί από τις εκλογές της Κυριακής, να δώσει μεγαλύτερη δύναμη σε όποιον κι αν εκλέξει ο κόσμος ώστε να μην αμφισβητηθεί στη συνέχεια της προεδρίας του από κανέναν!!! Δεύτερος λόγος είναι, η εγγραφή ή επανεγγραφή ή αν θέλετε, η επαναβεβαίωση των μελών της Νέας Δημοκρατίας, που το τελευταίο διάστημα απέχουν από το κόμμα και τρίτον, η Νέα Δημοκρατία σαν κόμμα θέλει να δείξει δύναμη σε μέλη που το τελευταίο διάστημα, τα μέλη της έχουν συρρικνωθεί αισθητά. Αυτοί είναι κυρίως οι λόγοι για τους οποίους γίνεται τόσο μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς των οργανωμένων μελών της κάθε πλευράς, αλλά και του ιδίου του κόμματος!
Αδέσμευτη

Και οι δημοσκόποι στο παιχνίδι των εντυπώσεων, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, ότι κάθε άλλο παρά αντικειμενικές είναι οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών πριν από εκλογικές αναμετρήσεις! Χαρακτηριστικό το πρόσφατο παράδειγμα, όπου δύο διαφορετικές εταιρείες δημοσκοπήσεων με την ίδια επιστημονική μέθοδο, την ίδια ημέρα, έδωσαν η μία προβάδισμα στην Ντόρα Μπακογιάννη με διαφορά τεσσεράμισι ποσοστιαίων μονάδων από τον Αντώνη Σαμαρά και η άλλη προβάδισμα στον… Αντώνη Σαμαρά με περίπου το ίδιο ποσοστό διαφοράς από την Ντόρα! Το παιχνίδι λοιπόν παίζεται σε επίπεδο εθνικών εκλογών και η πόλωση κορυφώνεται σήμερα μέχρι και αύριο το πρωί! Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αφού όλα δείχνουν πως η διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή.
Θράκη

Για τη διοικητική μεταρρύθμιση στον χώρο της αυτοδιοίκησης και τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στους κορυφαίους πολιτικούς αλλά και στους μικρότερους δήμους της χώρας, μίλησε μεταξύ άλλων που αφορούν στην επικαιρότητα, ο γραμματέας του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, σε εκπομπή του ραδιοφώνου της ΝΕΤ και στους δημοσιογράφους Π. Τσούτσια και Τ. Σαράντη.
Αγώνας

Ο φόβος φυλάει τα έρμα» στο δήμο Ξάνθης και σύμφωνα με πληροφόρησή μας «μέγα φόβο» έχει προκαλέσει η δεδηλωμένη άλλωστε απόφαση στο Δημοτικό συμβούλιο της 19ης Νοεμβρίου, του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θανάση Ξυνίδη να…στείλει στον εισαγγελέα τον πρόεδρο των Βρεφονηπαικών Σταθμών του Δήμου κ. Φίλιππο Φιλίππου, καταγγέλλοντας ως παράνομη τη προγραμματική σύμβαση με την ΕΑΠΑΞ για την πρόσληψη 33 συμβασιούχων (ύψους 700.000 ευρώ) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες προσωπικού στους Βρεφονηπιακούς του Δήμου.
Εμπρός

Και δεν είναι μόνο οι τελευταίες συμπεριφορές του Προέδρου της Στέγης Πολιτισμού, με τα όσα κοσμητικά επίθετα στόλισε τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Μούρκα μετά την αποχώρηση του δεύτερου, αλλά θεωρώ πως και ο Αντιδήμαρχος Γ. Παπασταματίου υπέπεσε σε σφάλμα που σε εξέθεσε για ακόμα μια φορά Δήμαρχε Ξάνθης.
Διάβασα σε τοπική εφημερίδα, πως έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και όλα έγιναν σύμφωνα με τον νόμο και την ηθική, όσον αφορά την επιλογή ενός συναδέλφου στην σύνταξη λευκώματος για το ΚΑΠΗ.
Δηλαδή αγαπητέ Γιώργο Παπασταματίου, έγιναν προτάσεις και σε άλλους δημοσιογράφους της πόλης μας για να συμμετέχουν στην σύνταξη του λευκώματος και δεν δέχθηκαν και έτσι νόμιμα
επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος;
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα