Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Μια απλή ομάδα φίλων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ που αγωνίστηκε με ΨΥΧΗ υπέρ της ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ και των οραμάτων του, χωρίς να στηρίζεται από κανέναν πολιτευτή ή βουλευτή ή Νομάρχη και με μόνο τον Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιώργο Καρασακαλίδη στο πλευρό της, κατάφερε περιφανή νίκη επί των «μηχανισμών» και πρωτοκλασάτων στελεχών!
Η Ντόρα Μπακογιάννη που δεν τόλμησε να ρθει στη Ξάνθη και ματαίωσε την ομιλία της όταν το έμαθε για το εδώ «κλίμα», έχοντας στο πλευρό της τον Νομάρχη, τους Δημάρχους Ξάνθης, Βιστωνίδας και Αβδήρων, τον «βατοπεδινό» βουλευτή Κοντό Αλέκο και όλο το «σύστημά» του, τον πρώην βουλευτή Φίλιππα Τσαλίδη, τον πολιτευτή Κώστα Ζαγναφέρη, τον γνωστό Θεολόγο Καλαϊτζή, τον Τσέπελη, τον πρώην Πρόεδρο της ΣΕΒΑΘ Γιάννη Ράπτη, τον πρώην Πρόεδρο της ΣΕΠΕΚ Αλέκο Κυριακίδη, τον νυν Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη κλπ συνετρίβη στη κυριολεξία στους Χριστιανικούς ψήφους στο Νομό Ξάνθης!
Κι αν δεν υπήρχαν και οι μειονοτικοί ψήφοι στην Ορεινή περιοχή (Σμίνθη) και σε Δήμο Τοπείρου (Εύλαλο κλπ) και Σέλερο που πήρε 90%, η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη της πραγματικής υπέρ του Αντώνη Σαμαρά!!!
Μαχητής

Τι μου έκανε εντύπωση; Ότι μολονότι από την αρχή ο δικός μας Αλέξανδρος Κοντός τάχτηκε στο πλευρό της Ντόρας… Εν τούτοις, το όνομά του, δεν δόθηκε από το γραφείο και τους επιτελείς της. -Γιατί άραγε; Από λάθος ή σκοπίμως κυρία Μπακογιάννη;
Αδέσμευτη

Μάλλον ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο… μεγάλος «χαμένος» των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και όχι ο Κώστας Καραμανλής! Τώρα μπορεί να δοθεί μια λογική εξήγηση, γιατί δηλαδή ο Κωστάκης παρέδωσε σχεδόν αμαχητί στον Γιωργάκη την κυβέρνηση.
Θράκη

Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά η παρουσία της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη κάνει αισθητό τον εορτασμό του Κουρμπάν Μπαϊράμ, μιας από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές των μουσουλμάνων, που περικλείεται από μια σειρά παραδόσεων και τελετουργικών.
Εμπρός

H ανάγκη να εισακουστεί η φωνή των στελεχών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και να συνδιαμορφώσει την πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ καθώς επίσης και η εύρυθμη λειτουργία του κόμματος ώστε να αποτελέσει πυρήνα πολιτικής δράσης χωρίς κομματικής γραφειοκρατία, ήταν μερικά από το πιο σημαντικά ζητήματα που έθεσε μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας του κόμματος Σωκράτης Ξυνίδης, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου.
Αγώνας

Ημερίδα για την καταγραφή του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με την πριμοδότηση της εργασίας γνωστής και ως “12%”, αλλά και των επιχειρήσεων που δικαιούνται αυτής της ευεργετικής ρύθμισης από την πολιτεία αρχομένης από δεκαετίες πριν, πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή του νομού Ροδόπης από το Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο του Νομού.
Ακρίτας

Σχετικά Άρθρα