Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Σκληρή ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, τον καταγγέλλει για «κολλητούς», «κουμπάρους», «βατοπέδι», ΕΒΖ, Συνεταιριστικά κλπ
Αν η Ν.Δ. και ο κ. Κοντός “αρνούνται” να λάβουν το μήνυμα από τις εθνικές αλλά και τις εσωκομματικές τους εκλογές, το ΠΑΣΟΚ ως πραγματικός φορέας δημοκρατίας, το έλαβε
ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ…ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ!
Με τη στήριξη Κοντού, σε αντεπίθεση ο Γιάννης Ράπτης κατά των αδελφών Σωκράτη και Θανάση Ξυνίδη και «πράσινων» διοικήσεων με σοβαρά… υπονοούμενα!
ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ή…ΑΜΝΗΣΙΑ!
*Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ: Σε τίποτα δεν έκανε λάθος ο κ.Κοντός. Ούτε στα συνεταιριστικά, ούτε στην ΕΒΖ, ούτε στον αγροτικό τομέα, ούτε και στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Ούτε και σε αυτά που του καταλογίζουν στελέχη του ίδιου του κόμματός του. Τέλειος σε όλα! Πιστεύει ότι οι πολίτες της Ξάνθης αλλά και της Ελλάδας πάσχουν από ομαδική παράκρουση ή στην καλύτερη… από αμνησία. Ας είναι έτσι…
Μαχητής

Θα περίμεναν υπομονετικά στη σειρά, αφού είναι γνωστό σε όλους τα μπακ – άουτ που παρατηρήθηκαν την Κυριακή την ώρα που ψήφιζαν οι νεοδημοκράτες, πολλοί από αυτούς αναγκάστηκαν να φύγουν χωρίς να ψηφίσουν και να επανέλθουν αργότερα, αποφασισμένοι να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον νέο τους αρχηγό, όπως και το έπραξαν. Μπορεί η δοκιμασία αυτή για τους νεοδημοκράτες να ήταν πρωτόγνωρη, όμως τελικά όλοι όσοι προσήλθαν στις κάλπες επέδειξαν σοβαρότητα και υπευθυνότητα και χωρίς το παραμικρό δυσάρεστο γεγονός, το βράδυ της Κυριακής, αν και σε προχωρημένη ώρα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας που έφερναν νικητή τον Αντώνη Σαμαρά!!!
Αδέσμευτη

Δεν υπήρξε καμία επίσημη απάντηση- ανακοίνωση από πλευράς του Σωκράτη Ξυνίδη σχετικά με το δημοσίευμα του «Πρώτου θέματος» (protothema.gr) της περασμένης Κυριακής για τον συνεργάτη του Ξανθιώτη γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Το δημοσίευμα που υπέγραφε ο Χρήστος Μπόκας, αναφέρονταν στον Σινάν Καβάζ, ο οποίος –σύμφωνα με την εφημερίδα- δηλώνει τούρκος! Και ο αυτοπροσδιορισμός του συγκεκριμένου κυρίου δεν θα είχε ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αν δεν ήταν παράλληλα και μέλος της «τουρκικής ένωσης Ξάνθης», του «συλλόγου τούρκων επιστημόνων Δυτ. Θράκης» και της «ομοσπονδίας τούρκων Δυτ. Θράκης»! Το δημοσίευμα είναι ιδιαίτερα σκληρό αφού χαρακτηρίζει τον κο Καβάζ ως εκπρόσωπο των ανθελληνικών συλλόγων που δρουν στην περιοχή και στοχεύουν στην συνεχή έκθεση της χώρας μας στους διεθνείς οργανισμούς, προσπαθώντας να εμπλέξει σε όλο αυτό το σκηνικό και τον Σωκράτη Ξυνίδη. Σαφώς και θα πρέπει να δοθεί μια απάντηση από τον Σωκράτη στην εφημερίδα.
Θράκη

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται από τους εκπαιδευτικούς για την αναβάθμιση των σχολικών γιορτών τα τελευταία χρόνια.
Στόχος είναι η διατήρηση της ιστορικής μνήμης και η σύνδεση του σχολείου με την κοινωνία. Γιατί εκτός από αυτές πρέπει να τους απομείνουν και μνήμες δημιουργίας, συνύπαρξης, συμμετοχής σε όλη τη σχολική ζωή.
Πολλές θετικές εκτιμήσεις διατυπώθηκαν στην σχολική κοινότητα για τις γιορτές αυτές. Θα δώσουμε ένα παράδειγμα σήμερα με το Γυμνάσιο Ερασμίου και ελπίζουμε ότι θα επανέλθουμε στο μέλλον με άλλο σχολείο.
Εμπρός

Μια φόρα και έναν καιρό δηλαδή γύρω στο 1970, δυο παλικάρια με κορμοστασιά λεβέντικη, δυο Ελληνόπουλα βρέθηκαν μακριά από την πατρίδα….. Τα χρόνια δύσκολα, αλλά εκείνα ήταν από τα τυχερά παιδιά….. Βρέθηκαν στο εξωτερικό, όχι ως μετανάστες εργαζόμενοι, αλλά ως φοιτητές.
Αγώνας

Αγαπητέ Παναγιώτη Παπαδόπουλε, καλά κάνεις και φιλοξενείς στην εφημερίδα σου δηλώσεις του κ. Πεντζουρίδη. Εσύ όμως ο ονειροπόλος και ο μαχητής των αγωνιστών και αδικημένων, δεν είδαμε να ασχολείσαι καθόλου με το θέμα των απλήρωτων υπαλλήλων της Αναπτυξιακής. Μήπως επειδή είναι κολλητός σου ο Λΰρατζης; Και για να προλάβουμε την επόμενη σκέψη σου ότι το θέμα είναι καθαρά προσωπικό επειδή στην Αναπτυξιακή εργάζεται η σύζυγος του Κανάτα, ποια η διαφορά της συζύγου του Κανάτα από τις υπόλοιπες εργαζόμενες συζύγους; Ή μήπως την παρομοιάζεται με τα ανίψια, τα εγγόνια, τις κόρες και τις συζύγους που επικαλέστηκε ο κ. Ξυνίδης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο;
Τόλμη

Σχετικά Άρθρα