Γενική

Ασφαλιστικό και συναντήσεις με υπουργούς

Αρχαιρεσίες στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου- Διημερίδα εργασιών και αποφάσεων

Η Εκλογική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για την ανάδειξη των νέων Οργάνων Διοίκησής της θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις αίθουσες του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Στις αρχαιρεσίες θα συμμετάσχουν 435 αντιπρόσωποι των Ομοσπονδιών- μελών της Ε.Σ.Ε.Ε. απ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα εκλέξουν τα 21 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και 5 μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Σημειώνεται ότι, οι φετινές αρχαιρεσίες αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, και όχι μόνο, γι αυτό και αναμένεται μαζική συμμετοχή.
Στις αρχαιρεσίες της Ε.Σ.Ε.Ε συμμετέχει και ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Ιωάννης Αλεξόπουλος, εκλεγμένος αντιπρόσωπος από την Ξάνθη.
Ο κ. Αλεξόπουλος, μιλώντας στην «ΧΝ» ανέφερε τα εξής: «Στις αρχαιρεσίες της συνομοσπονδίας, θα επιλέξουμε και κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο διάλογο για το ασφαλιστικό, καθώς και για κάποια άλλα θέματα του εμπορίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και κάποιες συναντήσεις με τους νέους αρμόδιους υπουργούς».
Στη διημερίδα της Ε.Σ.Ε.Ε. θα πραγματοποιηθούν και κάποιες πρώτες συναντήσεις με υπουργούς, με σκοπό να συζητηθούν κάποια βασικά θέματα, τα οποία απασχολούν τον κλάδο.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα