Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο την Ξάνθη, «περιορισμένη» η απήχησή του στη Ξάνθη Συνέντευξη τύπου, ανάμεσα στους….»Ντορικούς» Αλέκο Κοντό και Στέλιο Μωραϊτη στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Επιμένει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην αρχική του θέση, ότι δεν θα στηρίξει κανέναν εκ των επικρατέστερων υποψήφιων αν υπάρξει δεύτερος γύρος για την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ. «θεωρώντας ότι ο λαός της ΝΔ δεν είναι ένα κοπάδι προβάτων! – Είμαι ο τελευταίος που θα υποδείξω που θα πρέπει να ψηφίσετε σε περίπτωση 2ης Κυριακής», δήλωσε μιλώντας σε στελέχη και φίλους του κόμματος, κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Ξάνθη στα γραφεία της ΝΟΔΕ , το πρωί του Σαββάτου, και πρόσθεσε: «Δεν έχω ούτε το ηθικό ανάστημα ούτε το ηθικό δικαίωμα να προτείνω. Να προτείνω τι; Δεν χρωστάω ούτε από εδώ ούτε από εκεί και πάνω απ’ όλα δεν κάνω παζάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης, εν μέσω των «Ντορικών» Κοντού και Στέλιου Μωραϊτη. Στην συνάντηση του κ. Ψωμιάδη με στελέχη και φίλους του κόμματος, παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Παυλακάκης, ο Αντινομάρχης Παναγιώτης Ταρενίδης , ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Παμπουκίδης κ.α.
Μαχητής

«Την ίδια βαρύτητα έχει η ψήφος ενός αγωνιστή της Ν.Δ. επί 35 χρόνια με αυτή του… Δροσερίτη, ο οποίος μπορεί να περάσει από έξω, να δει φως, να μπει και με δύο ευρώ να ψηφίσει»! Αυτά μου είπε γνωστό τοπικό στέλεχος της Ν.Δ., ο οποίος διαφωνεί κάθετα με την λεγόμενη ανοιχτή διαδικασία στις εσωκομματικές της προσεχούς Κυριακής. Αυτά τα «καλά» έχει φίλε μου η δημοκρατία, στο όνομα της οποίας μπορεί να γίνουν τέρατα και σημεία, που βαπτίζονται όμως… αναφαίρετο ατομικό δικαίωμα στα πλαίσια της ισοπολιτείας! Γιατί, μήπως το Δροσερό και λοιπές κοινωνικά «ευαίσθητες» ομάδες, δεν είναι εκείνοι που πολλές φορές διαμορφώνουν εκλογικά αποτελέσματα χωρίς καν να γνωρίζουν υποψήφια πρόσωπα, συνδυασμούς και κόμματα; Για ποιες «δημοκρατικές διαδικασίες» μιλάμε λοιπόν;
Θράκη

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και όσα προηγήθηκαν, φανερώνουν τα πολιτικά αδιέξοδα στα οποία περιήλθε η τωρινή Δημοτική Αρχή. Η συγκυρία υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή για τον Δήμαρχο Ξάνθης όταν συνέπεσε να ανακοινώνει την παραίτηση του κ. Τριμίντζου, σημαντικού συνεργάτη του, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και να ακούει την ανάγνωση επιστολής του κ. Καλαϊτζή για το ζήτημα της προσωρινής παύσης του ως Δημοτικός Σύμβουλος.
Αδέσμευτη

Ελπίδα και Προοπτική. Χειροπιαστή ελπίδα και συγκεκριμένη προοπτική Κοινωνική και Πολιτική Αναγέννηση που οδηγεί στην « αειφορία», τόσο του περιβάλλοντος όσο και στη διαχρονική και βιώσιμη ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα,που μπορεί και πρέπει να αυτοτροφοδοτείται για να υπάρχει. Στις 29 Νοεμβρίου καλούμαστε να αναδείξουμε νέο πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία μέσα από διαχρονικές Αρχές, θέσεις και αξίες της Ελληνικής Κοινωνίας. Ελευθερία, αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ισονομία, δημοκρατία, είναι θέσεις αρχές και αξίες που ενστερνίζεται απόλυτα το σύνολο της κοινωνίας και τις κρατά ο λαός βαθιά στην ψυχή του, και τις υπερασπίζεται όταν κάποιος τις προσβάλλει, τις νοθεύει, τις διαστρεβλώνει.
Εμπρός

Τα Επιμελητήρια της χώρας μας πρόσφατα πραγματοποίησαν σύσκεψη στην Κατερίνη με κυρίαρχο θέμα την επέλαση των κινέζικων καταστημάτων, ζητώντας από την πολιτεία και το οργανωμένο κράτος να επέμβει…… Να ελέγξει για την νομιμότητα λειτουργίας αυτών των καταστημάτων…… Το αίτημά τους είναι ορθό, γιατί οι ίδιοι πλέον βρίσκονται σε οικονομικό αφανισμό από τον αθέμιτο πολλές φορές ανταγωνισμό των κινέζικων καταστημάτωνός.
Αγώνας

Τελικά δεν θα έκανε κάτι πιο φοβερό η Νέα Δημοκρατία στην φορομπηχτική πολιτική. Κανείς δεν χαρίζει τίποτα και σε κανέναν. Αντί να ψάξουν για τα… «πτερωτά» Ευρώ. της λαμογιάς, ρίχνουν τους πολίτες στην φορολογική «λαιμητόμο»! Αντί να πιάσουν τους ενόχους, τους εγκατέλειψαν στο παρελθόν, μετά ή άνευ αμφιβολιών, για να τους καλύψει η πάχνη της λήθης.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα