Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

«Βόμβα» του πρώην Προέδρου της ΣΕΒΑΘ στον Κυριάκο Κεσίσογλου-Δεν φοβάμαι τίποτα, εγώ όταν έφυγα τα άφησα όλα εντάξει *Όταν εγώ έφυγα από Πρόεδρος να πάω στη ΣΕΚΑΠ τα πάντα λειτουργούσαν ομαλά, καθαρή ήταν η διαχείριση της διοίκησής μου! Μετά που ανέλαβε ο Τζωρτζίδης, δεν γνωρίζω τι έγινε… *Ο Νίκος Παπαβασιλείου πράγματι επισκέφθηκε την ΕΑΣ Ξάνθης, γιατί θέλει να αγοράσει την αποθήκη που έχουμε στον Ίασμο.
Μαχητής

Εκτός από τον Νομάρχη Ξάνθης, επισκέφθηκε και όλους εκείνους τους «φορείς» και τα πρόσωπα που η ελληνική πολιτεία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμους! Ο λόγος για τον τούρκο πρέσβη της Αθήνας κατά την ενταύθα επίσκεψή του, πιστό αντίγραφο (κακέκτυπο θα έλεγα) του υφισταμένου του προξένου της Κομοτηνής… Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος της ελληνικής πολιτείας, να επισημάνει στον εν λόγω διπλωμάτη τα όρια που προβλέπονται από το διπλωματικό κώδικα… Μπάτε σκύλοι λοιπόν και οι ξένοι διπλωμάτες βολτάρουν στην περιοχή μας χωρίς κανέναν θεσμικό ρόλο και φυσικά, χωρίς κανένας να τους «ενοχλήσει»… Όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι, ενώ στα πρωτόκολλα και στις δεξιώσεις, συνωστίζονται για το ποιος πρώτος.
Θράκη

Ούτε δαχτυλίδια, ούτε κάπου αλλού προσδοκούσε ο Στάμος Τριμίτζιος. Αηδίασε με αυτά που γίνονται στη παράταξή του (γι’ αυτό και δεν πήγε και στην εσωτερική συνάντηση του συνδυασμού) και θέλοντας να εκφράσει την απογοήτευση και αηδία του, παραιτήθηκε και έφυγε σαν…κύριος!
Αδέσμευτη

Την θέση της και την απάντηση στα τελευταία γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο παραθέτει με τη δημόσια ενημέρωση η Δημοτική Κίνηση Πολίτες για την Ξάνθη, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες και να γνωρίσουν την αλήθεια.
Εμπρός

Τα Επιμελητήρια της χώρας μας πρόσφατα πραγματοποίησαν σύσκεψη στην Κατερίνη με κυρίαρχο θέμα την επέλαση των κινέζικων καταστημάτων, ζητώντας από την πολιτεία και το οργανωμένο κράτος να επέμβει…… Να ελέγξει για την νομιμότητα λειτουργίας αυτών των καταστημάτων…… Το αίτημά τους είναι ορθό, γιατί οι ίδιοι πλέον βρίσκονται σε οικονομικό αφανισμό από τον αθέμιτο πολλές φορές ανταγωνισμό των κινέζικων καταστημάτων.
Αγώνας

Κάτι ανάλογο βέβαια ακούσαμε και δια στόματος του στενού συνερ¬γάτη του κυρίου Σαμαρά, Πάνου Παναγιωτόπουλου
κατά την επίσκεψη του στην Ξάνθη, ο οποίος αφού τόνισε Γτως δεν θα πρέπει να ανεβαί¬νουν οι τόνοι κατά την προε¬κλογική περίοδο, έκανε εκτε¬νή αναφορά για τα εμπόδια που συνάντησε τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι πρωτοκλασά¬τοι αγωνιστές της ΝΔ, στις προσπάθειες που έκαναν για να βρεθούν με τον τότε Πρωθυπουργό και αρχηγό
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα