Γενική

Ξυλοκοπήθηκε ο διαιτητής Δ. Συμιακός από Γρεβενιώτες

Καταγγελία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης

Τον άνανδρο ξυλοδαρμό δέχθηκε ο διαιτητής της Ξάνθης Δημήτρης Συμιακός από οπαδούς της ομάδας Πυρσού Γρεβενών, σύμφωνα με καταγγελία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης.
Η καταγγελία αναφέρει τα εξής:
«Την Τετάρτη 18/11/2009 το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα, να καταγγείλει την ομάδα Πυρσού Γρεβενών, τους παράγοντες αλλά και των φιλάθλους αυτής για τον άνανδρο ξυλοδαρμό του μέλους του Συνδέσμου μας, βοηθού Γ Εθνικής, κ. Συμιάκου Δημητρίου, στη φυσούνα τον αποδυτηρίων, στέλνοντας τον, στο Νοσοκομείο.
Τέτοιου είδους ενέργειες ευτελίζουν το ποδόσφαιρο, θυμίζουν λαούς απολίτιστους που δεν συνάδουν με την κουλτούρα και το πολιτισμικό επίπεδο των Ελλήνων φιλάθλων. Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία, από την ΕΠΟ, όλων των υπευθύνων και την απόδοση των ανάλογων ευθυνών και στην Ελληνική Αστυνομία που δεν προστάτευσε τη διαιτητική τριάδα.
Τα γεγονότα αυτά απομακρύνουν τους νέους ανθρώπους με ιδανικά και αξιοπρέπεια να ασχοληθούν με το χώρο της διαιτησίας και ευρύτερα με το χώρο του ποδοσφαίρου».

Σχετικά Άρθρα