Γενική

Πολλά υποσχόμενη εμφάνιση των μικρών αθλητών μας

Α.Σ. ΤΑΕΚWOΝDΟ «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» Ξάνθης- Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Πολίχνη Θεσσαλονίκης- Έλαβαν μέρος 18 Σύλλογοι με 400 αθλητές

Από την Ξάνθη συμμετείχε ο Α.Σ. Ταεκβοντό «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» με προπονητή τον κο Χρηστίδη Ανδρέα και 21 Αθλητές και Αθλήτριες, γεννηθέντες από το2003 έως το 1999 σε αγώνες επίδειξης χωρίς νικητές.
Επίσης αγωνίστηκαν σαν μέρος της προετοιμασίας τους και 3 Αθλητές γεννημένοι το 1996 και 1997, που θα συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Όσον αφορά στον σύλλογο μας έδωσε ακόμη ένα δυνατό παρόν με το φυτώριο του συλλόγου, σε άλλη μία διοργάνωση προετοιμασίας, με αθλητές πειθαρχημένους και καλογυμνασμένους, αποκομίζοντας θετικά σχόλια και από αντίπαλους συλλόγους, δείχνοντας την σωστή και σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα προαγωνιστικα τμήματα του Συλλόγου, με αργά αλλά σταθερά βήματα, περιμένοντας τα ανάλογα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.
Δεν είναι τυχαίο ότι σε 5 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου, κατακτήσαμε 15 Πανελλήνια Μετάλλια στα Εθνικά μας Πρωταθλήματα.
Στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν και οι 50 περίπου Ξανθιώτες γονείς φίλαθλοι που συνόδευσαν τους μικρούς αθλητές και τους υποστήριξαν από την αρχή ως το τέλος με το χειροκρότημα τους.
Για τον Σύλλογο, αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές:
ΠΙΝΑΚΑΣ
Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την εμφάνιση τους στη Θεσσαλονίκη και στους γονείς που σηκώθηκαν χαράματα για να ταξιδέψουν, στηρίζοντας τα παιδιά τους στην προσπάθεια που κάνουν.

Σχετικά Άρθρα