Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ! *Οι δύο «Ντοράκηδες» πολιτικοί, ανταλλάσσουν… πυρά, ενώ ο Καρχιμάκης δεν πληρώνει τα… πούρα! Θα δεχτεί ο πρώην Υπουργός όμως να πληρώσουν άλλοι τα «πούρα» στον Συνεταιρισμό Ποταμιάς; Χιούμορ του κυρίου Τσαλίδη τελικά ή… μεγαλοψυχία; Ότι και από τα δύο να είναι, η γλώσσα πάντως «κόκαλα» δεν έχει και «κόκαλα» τσακίζει! Συνέχεια λοιπόν στο θέμα των «πούρων», δίνει ο πρώην βουλευτής κ.Φίλιππας Τσαλίδη ο οποίος σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της «Φωνής», προτίθεται να πληρώσει τα… πούρα του Κοντού, για να «εξιλεωθεί» για τις… βολές εναντίον του!
Μαχητής

Δέκα μέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού της Ν.Δ. και ο πόλεμος (κυριολεκτικά και χωρίς εισαγωγικά) κορυφώνεται σε όλα τα επίπεδα! Οι πιέσεις που ασκούνται από τους ενταύθα «στρατηγούς» της Ντόρας Μπακογιάννη, σε εν δυνάμει ψηφοφόρους του Σαμαρά, είναι άνευ προηγουμένου με αποτέλεσμα να καταφέρει η Ντόρα ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό… Να συσπειρώσει δηλαδή ακόμη περισσότερους στο πλευρό του Μεσσήνιου πολιτικού… Ας το πάρουν απόφαση… Τα τζάκια και οι «γόνοι» της Ν.Δ. πέρασαν ανεπιστρεπτί! Η ιστορική παράταξη ξεκινάει μια καινούργια πορεία με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και φυσικά… υπό το αυστηρό βλέμμα και την κριτική των Νεοδημοκρατών, που ελπίζουν στο πρόσωπό του την αναγέννηση της παράταξης.
Θράκη

Την ίδια ώρα.. Τον κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο ως το τελευταίο «ισχυρό χαρτί», προκειμένου να διαμορφώσει ένα νέο κλίμα στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ εν όψει της κρίσιμης εκλογής νέου προέδρου, «παίζει» η κ. Ντ. Μπακογιάννη. Η απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας, ο οποίος έκανε τη σχετική ανακοίνωση προχθές το μεσημέρι παρουσία της υποψήφιας για την ηγεσία της ΝΔ, δίνει νέα διάσταση στην εσωκομματική σύγκρουση, καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με ισχυρά ερείσματα στη βάση της ΝΔ και δη στους νέους ψηφοφόρους.
Αδέσμευτη

Οι περιπέτειες της βιοαιθανόλης σε Ξάνθη – Λάρισα »! Αυτός είναι ο τίτλος του…σίριαλ με πολλές συνέχειες που «παίζεται» από το 2005 με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που εντοπίζονται κυρίως σε εργαζόμενους και αγρότες αλλά και επιχειρήσεις των τοπικών κοινωνιών που θα’ χαν οφέλη από την επένδυση. «Πρωταγωνιστές» με ρόλους «καλών» ένας τέως πρωθυπουργός (Κώστας Καραμανλής) που δεσμεύτηκε δημόσια δύο φορές από την ΔΕΘ εκφράζοντας την πολιτική βούληση της κυβέρνησής του για υλοποίηση της επένδυσης της Βιοαιθανόλης, ένας υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης Καραμανλή (Αλέξανδρος Κοντός) που «απείλησε» με παραίτηση αν κλείσουν τα ζαχαρουργεία Ξάνθης – Λάρισας και προσπάθησε για την υλοποίηση της επένδυσης.
Εμπρός

Η λεγόμενη “Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δ. Θράκης” καλεί τους ξένους διπλωμάτες για επιτόπιους ελέγχους για να διαπιστωθούν οι “παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”
Αγώνας

Χαμός γίνεται καθημερινά στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, καθώς τα κρούσματα γρίπης συνεχώς αυξάνονται. Και για να μην μου πείτε πως σπέρνω τον πανικό, αναφέρομαι σε κρούσματα γρίπης και όχι της επικίνδυνης γρίπης Η1Ν1, αφού μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όλα τα κρούσματα είναι ίδια με κάποιες μικρές παραλλαγές στα συμπτώματα. Απορίας άξιο βέβαια είναι το αν λειτουργεί ή όχι, ο ειδικός χώρος που είχε κατασκευαστεί στον προθάλαμο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Ξάνθης και ειλικρινά θα ήθελα μια απάντηση από τον αναπληρωτή διοικητή κύριο Χατζηαποστόλου.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα