Γενική

Δημαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το μεσημέρι (ώρα 14:00) της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου η Δημαρχιακή Επιτροπή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης (Μαυρομιχάλη 6).
Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:
Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη.
Προέλεγχος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Έγκριση και κατακύρωση πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια δεξαμενής βυτίου νερού χωρητικότητας 10,00 μ3» (θέμα εξ αναβολής).
Κατάρτιση όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ» εργολαβία: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ Γ. ΠΟΛΙΤΗ, Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΕΥΞ. ΠΟΝΤΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
Κατάρτιση όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στην Π. Μορσίνη» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας».
Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού Δήμου Ξάνθης».
Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΜΒΟΥ ΟΔΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΡΗΜΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ».
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ».
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: ««ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΣΚΥΡΩΝ ΑΛΕΚΙΧΩΡΙΟΥ».
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: ««ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΟΡΣΙΝΗΣ».
Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΔΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΦΑΚΑ».
Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του Δήμου μας.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με χορήγηση άδειας εισόδου οχημάτων και μηχανημάτων στο πεζοδρόμιο της οδού Γ. Σταύρου.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης έμπροσθεν των πάρκινγκ στην οικοδομή επί της οδού Πιαλόγλου 17.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οδών Ζαλόγγου και Γρηγορίου Ε.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με κυκλοφοριακή ρύθμιση οδού Μακεδονομάχων συνοικισμού Ρέμβης.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Τρικούπη και πάροδο Τρικούπη και στην οδό Σωκράτους.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με χορήγηση θέσεων στάθμευσης μπροστά στο Εργατικό κέντρο.

Σχετικά Άρθρα