Γενική

Φιλικό 2- 0 της Ξάνθης επί του Πανθρακικού

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αξιοποίησαν τη διακοπή του πρωταθλήματος η Ξάνθη και ο Πανθρακικός. Το μεσημέρι της Παρασκευής αναμετρήθηκαν σε φιλικό στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων με τον Γιάννη Ματζουράκη και τον Αλμπέρ Καρτιέ να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Οι Ξανθιώτες επικράτησαν με 2- 0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Αλ Σαΐφι στο 4 με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Πόι και ο δημιουργός του πρώτου στο 53 με κοντινό πλασέ, από πάσα του Ζιέντσουκ.
Ο Ματζουράκης χρησιμοποίησε και πολλούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο Καρτιέ έδωσε ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς, δείχνοντας έτσι ότι δεν αποκλείεται να στηριχθεί σε κάποιους από αυτούς στη συνέχεια.
ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος (46 Λοντίγκιν), Βάλλας (70 Κομεσίδης), Παπαδημητρίου (70 Μπέρτος), Κωστούλας (55 Λιαπάκης), Τζάκι (55 Τζιωρτζόπουλος), Φλίσκας (58 Βασιλακάκης), Φαμπιανέζι (82 Κόλμπας), Αλ Σαΐφι (73 Στίβαρ), Πόι (58 Όντο), Λουτσιάνο (46 Σουάνης), Ζιέντσουκ (70 Ταιντέρ).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ρούνιε, Κανωτίδης, Κλεμέντ (46 Σακελλαρίου), Ντζόκιτς (46 Χαριτωνίδης), Μπαχαρίδης (56 Μαντεσίδης), Μαρσέλο (46 Όρακ), Στόικος (84 Εφραιμίδης), Φαγιάρδο (46 Γωνιάδης), Μίτου (46 Δραγανίδης), Μπουβάλ (58 Αρσενίεβιτς), Μπελέκ.

Σχετικά Άρθρα