Γενική

«Η συνάντηση με το Δήμαρχο Βιστωνίδας έγινε από αμέλεια»

Αντιδράσεις από την ΟΕΒΕΞ για το Εμπορικό Κέντρο στη Βιστωνίδα

Ποικίλες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί η δημιουργία του εμπορικού κέντρου στα όρια του Δήμου Βιστωνίδας και συγκεκριμένα στη νότια πλευρά του αεροδιαδρόμου του Νέου Ζυγού.
Το όλο θέμα μας γυρνάει πίσω ένα χρόνο ακριβώς, όταν έγινε γνωστό στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, ότι δόθηκε άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου στο Δήμο Βιστωνίδας.
Η Ο.Ε.Β.Ε. τότε, είχε ζητήσει με επιστολή της, να συναντηθεί με το Δήμαρχο Βιστωνίδας Νικόλαο Ζλάτκο, για να συζητηθεί το θέμα του εμπορικού κέντρου, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού. Όπως λέει όμως ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Σωτήρης Τσιακίρογλου αυτό δεν έγινε ποτέ.
«Η Ομοσπονδία απέστειλε επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο, από τον οποίο ζητούσε μία συνάντηση, προκειμένου να δούμε τι θα γίνει στο συγκεκριμένο χώρο. Μέχρι σήμερα, δεν είχαμε καμία απάντηση, καμία επιστολή δεν απεστάλη στην Ομοσπονδία, με την οποία θα μπορούσε να γίνει αυτή η συνάντηση, για να δούμε τι θα γίνει με το συγκεκριμένο θέμα, διότι η Ομοσπονδία έχει και θέσεις και απόψεις και προτάσεις μπορεί να κάνει», ήταν τα λόγια του κ. Τσιακίρογλου, ο οποίος καταλήγει: «Το ότι δεν έγινε η συνάντηση, δε θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται σε σκοπιμότητα. Θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται σε αμέλεια».

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα