Γενική

Στηρίζουμε το αίτημα του για δημιουργία μεγάλου αθλητικού κέντρου

Απάντηση του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ξάνθης σε πρωτοσέλιδο μας για την λειτουργία των γηπέδων τένις

Την παραχώρηση του χώρου μπροστά από τις παλιές εγκαταστάσεις, για την δημιουργία δυο νέων γηπέδων σε πρώτη φάση και αργότερα ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου 10 γηπέδων, που θα ανοίξει το δρόμο για μεγάλες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και θα καταστήσει την Ξάνθη τενιστικό κέντρο των Βαλκανίων ζητάει μέσα από την εφημερίδα μας ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξάνθης με επιστολή του απαντώντας στο πρωτοσέλιδο μας (24 Οκτωβρίου 2009).
Ειδικότερα αναφέρει στην απάντηση του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Βασιλούδης:
«Πριν μια εβδομάδα τελείωσαν οι Πανελλήνιοι αγώνες αγοριών κοριτσιών ηλικίας 12- 14,16- 18 με μεγάλη επιτυχία.
Τα μέλη του ομίλου καταθέτοντας προσωπικό χρόνο και κόπο για μια εβδομάδα φιλοξένησαν 140 αθλητές και άλλους τόσους συνοδούς (γονείς προπονητές κλπ). Περισσότεροι από 300 επισκέπτες τριγύριζαν στην πόλη μας αναδεικνύοντας την Ξάνθη σήμερα, αλλά και μακροπρόθεσμα να διεκδικήσει μερίδιο σ αυτό που πιστεύουμε πολύ για την περιοχή μας, στον ειδικό τουρισμό.
(Αποτελέσματα και φώτο στο aenosi και facebook- Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης).
Πριν προλάβουμε δε να στείλουμε ανακοίνωση Τύπου για τα παραπάνω, ως επιβράβευση μάλλον, στην πρώτη σελίδα!!!! της εφημερίδα σας έχετε ένα ρεπορτάζ με διαμαρτυρίες για τον όμιλο μας από καποιo κ Θωμά, φαίνεται είναι πολύ καυτό το θέμα για την Ξάνθη, το ότι ο κ Θωμάς;;; δε μπόρεσε να παίξει τένις μια εβδομάδα.
Από μια έγκριτη εφημερίδα θα περίμενα στην πρώτη σελίδα τουλάχιστον, πιο εμπεριστατωμένα θέματα, πχ την άποψη των μελών του συλλόγου μαζί με του κ Θωμά;; Αυτό απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά και ο σεβασμός στα μέλη ενός συλλόγου που με ανιδιοτέλεια, μεράκι και ορθή διαχείριση, προσφέρει από το 1983 μια εναλλακτική αθλητική ενασχόληση σε 120 μικρούς συμπολίτες μας.
Τα χρόνια που πέρασαν δημιουργήθηκαν γενιές πολιτών που έμαθαν τένις και σήμερα τα πέντε γήπεδα δεν επαρκούν για την πόλη μας.
Η έλλειψη γηπέδων μας στερεί τη δυνατότητα να καλέσουμε τους τενίστες γιατρούς πχ των Βαλκανίων, για αγώνες και τουρισμό στην πόλη μας. Στα Γιάννενα οι αντίστοιχοι αγώνες συγκέντρωσαν 650 γιατρούς, αύριο οι μηχανικοί, τα σχολεία κλπ αυτό σημαίνει εδικός τουρισμός, μεγάλα οφέλη για την πόλη με λίγο κόστος αλλά καλή οργάνωση, στο σωστό χρόνο.
Σας καλούμε λοιπόν εσάς και τον κ Θωμά μαζί, να αναδείξετε το θέμα και να συνυπογράψετε το αίτημα μας προς τον κ. Νομάρχη για παραχώρηση του χώρου μπροστά από τις παλιές εγκαταστάσεις, για την δημιουργία δυο νέων γηπέδων σε πρώτη φάση και αργότερα ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου 10 γηπέδων, που θα ανοίξει το δρόμο για μεγάλες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και θα καταστήσει την Ξάνθη τενιστικό κέντρο των Βαλκανίων.
Πάντα στη διάθεση σας».
Ο πρόεδρος του συλλόγου.
Ηλ. Βασιλούδης
Από την πλευρά μας να θυμίσουμε ότι στο ρεπορτάζ είχε συμπεριληφθεί και δήλωση του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ξάνθης Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος ανέφερε το δικαίωμα παιχνιδιού για όλους:
«Μας το είχε ζητήσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης, ενόψει των αγώνων που θα πραγματοποιούνταν στην Ξάνθη. Ο Όμιλος το περιποιήθηκε το γήπεδο και το χρησιμοποίησε για εκείνο το διάστημα. Στο εξής, μπορεί να πάει οποιοσδήποτε να παίξει τένις στο γήπεδο επί της Απόλλωνος, χωρίς να του πει κανένας να φύγει. Το γήπεδο είναι για όλους τους Ξανθιώτες».

Σχετικά Άρθρα