Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Ο πρώην μειονοτικός βουλευτής Ροδόπης, συμπορεύεται πλήρως με Στ. Μωραϊτη, Κοντό, Νομάρχη Γ. Παυλίδη, Φ. Τσαλίδη, Κ. Ζαγναφέρη, Μ. Τσέπελη, Γ. Ράπτη, Κ. Χατζηελευθεριάδη, «Πύρρο» Έντονες αντιδράσεις στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στους απλούς πολίτες της Θράκης, προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Ροδόπης κ.Αχμέτ Ιλχάν στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» της Κυριακής. Ο κ.Ιλχάν αφού σημειώνω ότι «η Ντόρα έκανε ότι της ζητήσαμε», σημειώνει με έμφαση ότι, «εμείς οι Τούρκοι μουσουλμάνοι της Δυτ. Θράκης την στηρίζουμε γιατί «εισήγατε την Τουρκική γλώσσα στα δημόσια σχολεία της Δυτ. Θράκης και παρείχε οικονομική στήριξη ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία». Στην συνέχεια μάλιστα της συνέντευξής του ο πρώην μειονοτικός βουλευτής Ροδόπης αφού συμπορεύεται πλήρως με Στ. Μωραϊτη, Κοντό, Νομάρχη Γ. Παυλίδη, Φ. Τσαλίδη, Κ. Ζαγναφέρη, Μ. Τσέπελη, Γ. Ράπτη, Κ. Χατζηελευθεριάδη, «Πύρρο» κ.ά. για τον αυριανό Πρόεδρο της Ν.Δ. εκβιάζει ανοιχτά για την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας με νόημα: «Δεν θα ήθελα με τίποτα να αναλάβει Πρόεδρος της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα αναστείλω οποιαδήποτε δραστηριότητά μου στο κόμμα!» Παρακάτω δημοσιεύουμε αυτούσιο το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» που αποκαλύπτει και άγνωστες πτυχές για τη «δράση» της πρώην Υπουργού Εξωτερικών επί θητείας της….
Μαχητής

Μαθαίνω ότι ιδιαίτερα «ενοχλημένος» είναι ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσέπελη και τις «τελευταίες» συνεντεύξεις-ρεκλάμα που έκανε στον τοπικό τύπο με σκοπό την αυτοπροβολή του… -Στην ουσία ο Μανώλης «βιάστηκε» κι «έκαψε» ένα από τα πιο πολύ μεγάλα και θετικά έργα του Δήμου Ξάνθης και αναφέρομαι στον νέο Βιολογικό Καθαρισμό… -Και να είχε συμβάλει καθόλου σε αυτό το έργο. Έτοιμο το βρήκε!!!! Και απλά θεώρησε καλό ο άνθρωπος να το «χρεώσει» στον…εαυτό του!
Αδέσμευτη

Μπορεί να μην θεωρούνται ότι αποτελούν μεγάλο μέρος της δύναμης της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, τουλάχιστον σε επίπεδο κορυφαίων τοπικών στελεχών, δεδομένου ότι τα περισσότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη, όμως όπως φαίνεται δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη στον δικό τους αγώνα μέσα στον μαραθώνιο για την διαδοχή στην ηγεσία των «γαλάζιων».
Θράκη

Το βήμα που την επομένη των εκλογών πρώτο το ΕΜΠΡΟΣ ευχόταν να γίνει επιτέλους στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έγινε: Την στιγμή που ο κ. Ερντοάν αμέσως μετά τον Πρόεδρο Ομπάμα, συνέχαιρε τηλεφωνικά τον νέο Έλληνα Πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου σε μια συμβολική κίνηση μεγάλης πολιτικής σημασίας (έστω κι αν το πρόσχημα ήταν άλλο) επέλεξε την Τουρκία ως πρώτο σταθμό του στο εξωτερικό, αφ ης στιγμής η κυβέρνησή του πήρε τα ηνία της χώρας μας.
Εμπρός

Η Κυπριακή αποστολή του Δήμου Λύσης με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Τοφιά Ανδρέα και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκονται εδώ και μέρες στην Ξάνθη προσκεκλημένοι του Δήμου Βιστονίδας και του Δημάρχου κ. Νικολάου Ζλάτκου. Οι δυο Δήμοι είναι αδελφοποιημένοι από το 1998. Χθες το πρωί κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις.
Αγώνας

Χρυσωρυχείον η Ελλάς! Ε! Εσείς πολίτες της άγνοιας του «παίζειν» πολιτικά παιχνίδια και εντελώς αδαείς στην επικοινωνία, δια της χολαπαρίας και ακόμη της «γλωσσικής» τέχνης ως μέσον επίτευξης στόχο, κοινώς βολέματος, ξεχάστε την ως άνω ταμπέλα.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα