fbpx
Γενική

Ηλεκτρο- Λόγος

Γιώργος Παπανδρέου: «Μπαίνω μπροστά αλλά δεν τα καταφέρνω μόνος». Και μείς τι να κάνουμε τώρα να πάμε να σπρώξουμε; «Στηρίξου επάνω μου να πέσουμε παρέα» που λένε; Πάντως ο Ξυνίδης βράχος στο πλευρό του Γιώργου και όλο και κάνα χαλικάκι θα πέσει στην Ξάνθη μας.
Stage: Κατέβηκε η κακοπαιγμένη παράσταση από το νέο σκηνοθέτη: την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Τώρα θα ανεβάσει… άλλη… δικιά του. Μόνον που μένουν άνεργοι κάτι χιλιάδες… ηθοποιοί, αλλά δεν βαριέσαι… Υπάρχει και το «σπίτι του ηθοποιού» να πάνε να κουρνιάσουν. Εργαζόμενοι με πρόγραμμα Stage του ΙΚΑ Ξάνθης έκαναν προχθές το πρωί στάση εργασίας έξω από το Ίδρυμα ζητώντας το αυτονόητο. Να μην απολυθούν!!!
Κάνει κρύο τις τελευταίες ημέρες και γι αυτό υπάρχει μια λογική εξήγηση στην κατάργηση του νόμου για τις κουκούλες. Χειμώνας έρχεται να μην κρυώνουν κιόλας τα παιδιά. Κανά ζευγάρι γάντια προσφορά του καταστήματος για να γίνει «σετ» δεν έχει;
Αυτοί που έλεγαν προεκλογικά για τον Ξυνίδη ότι ούτε βουλευτής δεν πρόκειται να βγει που είναι από σήμερα. Μιας και ο Σωκράτης όχι μόνο δικαίωσε την περιφέρεια και την Ξάνθη αλλά και όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητάς του!!!

Σχετικά Άρθρα