Γενική

Η αδρεναλίνη εκτινάχτηκε στα «κόκκινα»

Η ταχύτητα και η επιτάχυνση συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ζυγού

Ένα διήμερο ταχύτητας και επιτάχυνσης έλαβε χώρα στον αεροδιάδρομο στο Νέο Ζυγό, σε αγώνες αυτοκινήτων με γρήγορες επιταχύνσεις.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης, υπό την αιγίδα του Δήμου Βιστωνίδας και απευθυνόταν σε όλους τους λάτρεις των υψηλών ταχυτήτων και των γρήγορων επιταχύνσεων, στοιχεία ικανά να εκτινάξουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Στους αγώνες συμμετείχαν δεκάδες λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτων, ενώ παραβρέθηκε και πλήθος θεατών, το οποίο αναριγούσε σε κάθε εκκίνηση.
«Ο Δήμος Βιστωνίδας είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό, όποιας μορφής και αν είναι αυτός. Αυτό το διήμερο έχουμε το μηχανοκίνητο αθλητισμό, για τον οποίο διοργανώσαμε και άλλες δύο εκδηλώσεις. Πιστεύουμε ότι μέσα από τον αθλητισμό δημιουργείται η ευγενής άμιλλα μεταξύ ανθρώπων, η οποία νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική στην εποχή μας», δήλωσε για τους αγώνες ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος.
Νίκος Λογοθέτης: «Ο κόσμος πρέπει να απομακρυνθεί από τις παράνομες κόντρες»
«Τετρακοσάρι» ήταν το όνομα της εκδήλωσης, το οποίο «βγήκε» από τους αγώνες, αφού αυτοί πραγματοποιούνταν στην απόσταση των τετρακοσίων μέτρων. Οι λάτρεις των αγώνων ταχύτητας και επιτάχυνσης που θα συμμετείχαν στις κόντρες, ήταν προετοιμασμένοι από πριν, έχοντας πραγματοποιήσει τις κατάλληλες μετατροπές στα οχήματά τους.
«Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι η απομάκρυνση του κόσμου από τις παράνομες κόντρες, ούτως ώστε να αποφεύγονται οποιαδήποτε ατυχήματα, αλλά παράλληλα να παραμείνει έντονη η αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό», δήλωσε ο Διοργανωτής της εκδήλωσης και Εκδότης του Περιοδικού «Αυτοκίνηση» Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νικόλαος Λογοθέτης.
«Όποιος φοβάται την ταχύτητα, έχει πάντα την ασφάλεια μαζί του», είναι μια έκφραση, την οποία την υποστηρίζουν πολλοί. Δεν είναι κακό να φοβάσαι την ταχύτητα. Εξάλλου η ταχύτητα αγαπιέται από πολλούς, αλλά πρέπει να ξέρουμε πότε να την αναπτύξουμε, γιατί πολλές φορές φέρνει μοιραία αποτελέσματα.
«Η αδρεναλίνη είναι το ισχυρότερο συναίσθημα που νιώθει κάποιος από την ταχύτητα και την επιτάχυνση. Βρίσκεται στα ύψη. Ειδικά όταν υπάρχει κόσμος να σε παρακολουθεί και να σε χειροκροτεί. Το ευχαριστιέσαι πολύ, αφού δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο ούτε από το νόμο, αλλά ούτε και για την ασφάλειά σου», ανέφερε ο κ. Λογοθέτης.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα