Γενική

Μεγάλο το πρόβλημα στην οδό Σάρδεων

Επιστολή αγανακτισμένου συμπολίτη μας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχαμε προχθές το απόγευμα στην οδό Σάρδεων όταν κάτοικος της περιοχής τραυματίστηκε από διερχόμενο μηχανάκι. Ο άτυχος συμπολίτης μας έβγαζε βόλτα το σκυλί του και αναγκάστηκε να κατεβεί στο οδόστρωμα καθώς τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είχαν καταλάβει το πεζοδρόμιο. Διερχόμενη μοτοσικλέτα τον παρέσυρε και τον χτύπησε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Ο κ. Σωτήρης Σίσκος αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής επισημαίνει, μεταξύ άλλων, με επιστολή του στην εφημερίδα μας ότι:
«Επί 2 χρόνια ως κάτοικοι της Σάρδεων φωνάζουμε σε όλους τους αρμοδίους για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου. Εδώ και ένα χρόνο ζητάμε την αντικατάσταση της κατεστραμμένης κολώνας φωτισμού, μας αγνοούν επιδεικτικά. Εδώ και 2 χρόνια ζητάμε την κατασκευή του χαλασμένου πεζοδρομίου στο οικόπεδο της πρόνοιας που βρίσκεται στην γωνία των οδών, δεν συγκινήθηκε κανένας, βλέπε Δήμος Ξάνθης. Εδώ και δυο χρόνια ζητάμε την απομάκρυνση των παράνομα σταθμευμένων αυτοκίνητων στ διασταύρωση, βλέπε Κ.Ο.Κ., τοποθέτηση πινακίδων. Αποτέλεσμα; Τίποτα απολύτως.
Εδώ και 2 χρόνια δεν μπόρεσαν οι απαράδεκτοι αυτοί τύποι του δήμου να λειτουργήσουν έστω και το τοποθετημένο εκεί φανάρι που ειδοποιεί αναβοσβήνοντας. Καθημερινά 500 παιδιά μας, δικά μας παιδιά πηγαίνουν στα σχολεία της περιοχής, χωρίς να υπάρχει πεζοδρόμιο. Άραγε 200 τούβλα δεν περισσεύουν κύριοι άρχοντες του τόπου για να στρώσετε ώστε να περνάνε τα παιδιά μας;
Είμαι αγανακτισμένος από όλους σας. Εάν έχει μείνει λίγο τσίπα επάνω σας, αύριο το πρωί να πράξετε έστω και τώρα αυτά που οφείλατε να έχετε κάνει εδώ και χρόνια. Είμαι όμως σίγουρος ότι για ακόμη μια φορά θα μας αγνοήσετε επιδεικτικά….
Ας έρθει κάποιος να μαζέψει τα κουτιά από τα ναρκωτικά χάπια που πετάνε οι διακινητές κάθε βραδύ στην Σάρδεων και στο σχολείο, λίγα μετρά παρακάτω….».

Σχετικά Άρθρα