Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Κίτσος-Ράπτης, την «στήσανε» στον Γαβριηλίδη, για να «ακουμπήσουν» και τον Σωκράτη Ξυνίδη! ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ «ΠΟΥΛΗΘΕΙ»! Από τις 30/9/2009 ο συνδικαλιστής της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης είχε καταγγείλει την ΑΛΗΤΕΙΑ, το ΨΕΜΑ και τη ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ σε βάρος του! Κίτσος με Ράπτη μου την «στήσανε» (Σ. Σ. Τον Κίτσο τον συνάντησε στο ΒΑΒΕΛ και του παραπονέθηκε έντονα που τον εξέθεσε έτσι στους συναδέλφους του…).
Μαχητής

Σαφώς και είχαν «δουλειά» οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ στα διοικητικά της και ως μέτοχοι, αλλά και ως εργαζόμενοι που ανησυχούν για το μέλλον τους. Και πόσο μάλλον όταν αυτό το «μέλλον» το διαχειρίζονται άνθρωποι που έχουν δώσει εξετάσεις κατά το παρελθόν και απέτυχαν… Όπως επίσης σαφώς και είχαν δουλειά οι δημοσιογράφοι που έσπευσαν να καλύψουν με ρεπορτάζ τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στην καπνοβιομηχανία. Άλλωστε τους το ζητήθηκε και από τους ίδιους τους εργαζόμενους οι οποίοι όμως στην συνέχεια, δεν έδειξαν να το εκτιμούν αυτό ιδιαίτερα… Η Μαριάννα Ξανθοπούλου κατέγραψε στο χθεσινό «Εμπρός» ένα παράπονο που το υιοθετώ και το περνάω σήμερα σαν καταγγελία… Όταν βρίσκεται σε ένα γεγονός ο δημοσιογράφος και ιδιαίτερα όταν προσκαλείται, του δίνονται τα περιθώρια να κάνει καλά την δουλειά του. Αν δεν θέλετε δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή των προβλημάτων- αιτημάτων σας να μας το πείτε και σας αφήνουμε ήσυχους να… «σκοτωθείτε» μεταξύ σας! Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να δίνετε «βήμα» για να καταγραφούν οι εξελίξεις.
Θράκη

Υπενθυμίζω ότι μέχρι να διοριστεί νέα διοίκηση στην ΑΤΕ και να γίνει νέα γενική συνέλευση των μετόχων στη ΣΕΚΑΠ, υπολογίζεται να περάσει ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών.. Για να δούμε λοιπόν την συνέχεια. -Οι εργαζόμενοι πάντως εδώ και τώρα ζητούσαν χθες να παραιτηθεί ο Ράπτης μετά την δικαίωσή τους από τον Πρόεδρο της ΣΕΚΑΠ Νίκο Παππά!!!
Αδέσμευτη

Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση που ξεκινά μεν από τους ίδιους αλλά ενδιαφέρει άμεσα ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Έχουν ενώπιόν τους, και πιστεύουμε ότι το έχουν εγκαίρως αντιληφθεί, μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων χρόνων. Συγκεκριμένα, έχουν στα χέρια τους και κυρίως από τις αποφάσεις τους, την μεγαλύτερη ευκαιρία διάσωσης του ελληνικού πολιτικού συστήματος!
Εμπρός

Αύξηση της τάξεως του 44,24% παρουσίασε το ποσοστό των ασυνεπών επιχειρήσεων στο δωδεκάμηνο Ιούλιος 2008- Ιούλιος 2009 συγκριτικά με τον μέσο όρο της περιόδου 2003-2007. Τα στοιχεία παρουσίασε ο Λ.Κοτσαύτης, διευθυντής πιστοληπτικών αξιολογήσεων της ICAP στο 2ο συνέδριο Credit Risk Management που έγινε στην Αθήνα.Όπως αναφέρθηκε στο συνέδριο, οι ασυνεπείς επιχειρήσεις, που περιλαμβάνουν όσες πτώχευσαν καθώς και εκείνες που καθυστερούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους, ανήλθαν στο 4,63% από το 3,21% την τετραετία 2003-2007. Τα μεγαλύτερα ποσοστά ασυνέπειας εντοπίζονται στη βιομηχανία (5,75%) και στο εμπόριο (3,92%) ενώ ακολουθεί ο τομέας των υπηρεσιών με 3,11%. Οι μικρότερες εταιρείες τύπου ΟΕ,ΕΕ και ατομικές επιχειρήσεις είναι ασυνεπείς κατά 4,9%.
Αγώνας

Συνεχίζεται ο πόλεμος στην ΣΕΚΑΠ με την δεύτερη μεγαλομέτοχο τη ΣΕΚΕ να τηρεί σιγή ιχθύος, σφυρίζοντας αδιάφορα.
Βλέπετε ο Π. Ταρενίδης φοβάται να μιλήσει και να πάρει θέση μην τυχόν και βρεθεί εκτεθειμένος απέναντι στον στενό του συνεργάτη Αλέκο Κοντό. Αν είναι δυνατόν, σε μια εταιρία ο ένας μεγαλομέτοχος να καταγγέλλει συμπεριφορές του διοικητικού συμβουλίου και ο άλλος να ατενίζει το υπερπέραν σφυρίζοντας αδιάφορα για οτιδήποτε συμβεί. Τελικά σε αυτήν την Νέα Δημοκρατία που κατέρρευσε, δεν υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν το θάρρος να πουν τα πράγματα με το όνομα τους και να βάλουν τέλος» σε όλα αυτά τα απαράδεκτα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό;
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα