Γενική

Πετυχημένη η ημερίδα με θέμα: «Internet και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Με μεγάλη επιτυχία ως προς το επίπεδο ενημέρωσης , παρά την μικρή προσέλευση, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου η ημερίδα με θέμα «Internet και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις».
Ο κεντρικός εισηγητής Βασίλης Ταβουλτσίδης, ανέπτυξε θέματα που αφορούν διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές, διαδικτυακές αγορές και πωλήσεις, διαδικτυακή διαφήμιση και πολλά ακόμα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα δεδομένα της τοπικής αγοράς.
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Ξάνθης κύριος Μιχάλης Στυλιανήδης, ο οποίος είχε μια σύντομη συζήτηση με τον πρόεδρο της «Διαφημιστική Ξάνθης» κύριο Κώστα Κωνσταντίνου.
Μετά την λήξη της ημερίδα υπήρξε πλούσιος μπουφές όπου οι παρευρισκομενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το ρόλο του internet στην τοπική αγορά της Ξάνθης.
Κατά κοινή ομολογία των παρευρισκομένων επαγγελματιών, η ημερίδα ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική και απόλυτα εύστοχη στην κάλυψη πληροφοριών για τα οφέλη και τους κινδύνους του internet προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον ηλεκτρονικό οδηγό αγοράς «xanthishop.gr» και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων που έχουν δρομολογηθεί για την περίοδο 2009- 2010 όπως δεντροφυτεύεις, δράσεις ανακύκλωσης, ημερίδες ενημέρωσης, αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Σχετικά Άρθρα