Γενική

Θα το κλείσουν μόνοι τους το εργοστάσιο!!!

Από ότι φαίνεται δεν θα προλάβει το ΠΑΣΟΚ να βάλει λουκέτο στην ΣΕΚΑΠ θα την κλείσουν τα σωματεία και η ίδια η διοίκησή του

Επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά. Δεν χαιρόμαστε που το γράφουμε αλλά είναι έτσι. Είχαμε πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι οι εξελίξεις και μάλιστα σοβαρές, θα υπάρξουν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και πράγματι χθες είχαμε την χειρότερη εξέλιξη που μπορούσαμε να έχουμε για την ΣΕΚΑΠ.
Ένα πραγματικό μπάχαλο επικράτησε πριν την έναρξη του προγραμματισμένου διοικητικού συμβουλίου το οποίο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και αναβλήθηκε για την Παρασκευή. Χθες λοιπόν το πρωί στην ΣΕΚΑΠ ΑΕ την μεγαλύτερη συνεταιριστική εταιρία της Ελλάδος, είχαμε μέχρι και επεισόδια αφού εργαζόμενοι και μέλη του ΔΣ «πιάστηκαν στα χέρια». Υπήρξε ολιγόλεπτος αποκλεισμός των συμβούλων στον χώρο συνεδριάσεων και αναβολή του ΔΣ την οποία προκάλεσαν διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι για προεκλογικές προσλήψεις.
Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ενώ ο πρόεδρος κ. Νίκος Παππάς είχε παραιτηθεί με έγγραφο που είχε αποστείλει προς τα μέλη του ΔΣ λίγες μάλιστα μόνο μέρες πριν τις εκλογές, χθες και αφού τελικά δεν εξελέγη βουλευτής, εμφανίσθηκε στο εργοστάσιο και ανακάλεσε την παραίτηση του λέγοντας ότι θα παραμείνει πρόεδρος μέχρι νεοτέρας.
Οι εργαζόμενοι ήταν χωρισμένοι σε δυο παρατάξεις, όσους αναβαθμίσθηκαν από το παλιό ΔΣ και πήραν αυξήσεις προεκλογικά και από τους άλλους που έμειναν παραπονεμένοι!!! Οι μεν ζητούσαν να ισχύσει η απόφαση του ΔΣ η οποία υλοποιήθηκε 5 μέρες πριν τις εκλογές ενώ οι δε ζητούσαν την ανάκλησή της. Ο κ. Παππάς από την άλλη συμπεριφερόταν σαν να μην έχει γίνει τίποτε και ζητούσε από τους δημοσιογράφους κατανόηση γιατί όπως είπε ο ντόρος δεν συμφέρει την εταιρία. Φυσικά για τις δικές του ευθύνες σε αυτό το μπάχαλο δεν είπε κουβέντα. Παράλληλα σε εγρήγορση είναι και το τοπικό ΠΑΣΟΚ το οποίο παρακολουθεί τα όσα εξωπραγματικά συμβαίνουν στην πολύπαθη συνεταιριστική εταιρία και έχει ήδη ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα. (Περιμένουμε να την δούμε).

Σχετικά Άρθρα