Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

«Εμφύλιος» στο Δροσερό για το ποια ομάδα έδωσε περισσότερες ψήφους στους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Σγουρίδη «Σκληρή» γλώσσα Χασάν Φερτούλ κατά του Δημάρχου Ξάνθης, αλλά και σκληρή αντεπίθεση του Μεμέτ Ογλού Σαμπρή που στήριξε τον Σγουρίδη και είναι ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας του Δροσερού.
Μαχητής

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης σε αποκλειστική δήλωσή του στην «Α», είναι βέβαιος ότι «θα αρθεί σίγουρα η άδεια του λατομείου»! ΣΤΑΜΟΣ ΤΡΙΜΙΤΖΙΟΣ: Ας το πάρει ο Δήμος Μύκης και ας με αποζημιώσει για τα έξοδα που έχω κάνει μέχρι σήμερα! Καθιστική διαδήλωση έξω από τη Νομαρχία Ξάνθης, για να αρθεί η άδεια λειτουργίας του λατομείου στα Πανέρια, έκαναν χθες γνωστοί μειονοτικοί με επικεφαλής τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Μάντατζη Τσετίν που εμφανίστηκε ως….αρχηγός στην κόσμια πάντως διαμαρτυρία τους.
Αδέσμευτη

Το μήνυμα από γνωστό στέλεχος της ΝΔ χθες στο κινητό μου: «Και όμως Τένη, αυτοί της ΝΟΔΕ, θα είναι σύνεδροι και θα συμμετέχουν στην εκλογή προέδρου»! Προηγήθηκε η τοποθέτησή μου στο δελτίο ειδήσεων του Καναλιού 6 για την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όλων των στελεχών της τοπικής κομματικής οργάνωσης της ΝΔ μετά από την συντριβή της 4ης Οκτωβρίου. Τελικά δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν… Ή να έχει παχύνει η «πέτσα» τους ή να εξυπηρετείται η σκοπιμότητα που ανάφερε το κομματικό στέλεχος στο χθεσινό μήνυμα. Και μάλλον ισχύει το δεύτερο…
Θράκη

Πρώτη μετεκλογική μέρα και οι δύο εκλεγέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντατζη και κ. Ξυνίδης σε δηλώσεις τους ευχαριστούν την τοπική κοινωνία για τη στήριξη της. Δήλωση έκανε και ο κ. Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος ενώ ο κ. Παναγιώτης Σγουρίδης σε επικοινωνία μας επιφυλάχθηκε για τις επόμενες μέρες.
Εμπρός

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα που έβγαλαν το βράδυ της Κυριακής οι κάλπες των 234 Εκλογικών Τμημάτων του νομού Ξάνθης. Μεγάλος νικητής των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009 και στην περιοχή μας αναδείχθηκε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αύξησε ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του ακόμη και από αυτό που έφερε στις Ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου, όπου είχε πάρει 46,05%, ενώ στις εθνικές εκλογές του 2007 είχε πάρει 48, 90%.
Αγώνας

Η εφιαλτική νύχτα της ήττας της Ν. Δημοκρατίας παρήλθε και ξημέρωσε το πρωί της Δευτέρας με αναπάντεχες εξελίξεις. Αιφνιδιασμός, απρόβλε­πτο, ευθιξία, αναμενόμενο, ηττοπάθεια, αξιοπρέπεια ή κατάθεση όπλων μπροστά στα δύσκολα; Η παραίτηση του κ. Κ. Καραμανλή, από την αρχηγία του κόμματος μπο­ρεί να χαρακτηρισθεί ποικιλοτρόπως.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα