Γενική

Ευχαριστήριο Μήνυμα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Μήνυμα συμπόρευσης

Στη δήλωση του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου την 4 η του Οκτώβρη μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος αναφέρεται η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κι εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους πίστεψαν στο όραμα της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της έχει ως εξής:
«Λίγο μετά τις Ευρωεκλογές, ευχαριστήσαμε τους πολίτες της Ξάνθης για το αποτέλεσμα που έφερε το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας και τους καλέσαμε να μην εφησυχάσουν. Να συνεχίσουμε όλοι μαζί με τη συμμετοχή μας, την προσπάθεια έτσι ώστε, το όραμά μας, να γίνει έργο.
Για ακόμη μια φορά κάναμε το καθήκον μας με όρους ξεκάθαρους. Οι πολίτες της Ξάνθης μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, κατατάσσοντας το νομό μας στις πρώτες θέσεις του εκλογικού χάρτη, ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τον πήχη των ευθυνών και των προσδοκιών όλων μας, για περισσότερη αποδοτικότητα και αξιοκρατία σε όλους τους τομείς.
Τα παρακάτω λόγια, της δήλωσης του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου, τη νύχτα της μεγάλης νίκης, εκφράζουν πλέον την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Ακόμη και αυτών που δεν ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ:
«Ξεκινάμε μαζί τη μεγάλη πορεία για να χτίσουμε την Ελλάδα που θέλουμε. Την Ελλάδα που ξέρει την αξία της, την Ελλάδα που μπορεί. Και δεν έχουμε ούτε μια μέρα για χάσιμο.
Καλώ λοιπόν κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, να συμμετέχουν σε αυτή την εθνική μας προσπάθεια. Να γράψουμε μαζί, οι Έλληνες ενωμένοι, τις επόμενες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.
Καλώ και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου που θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ενώσουμε τις προσπάθειές μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά και σε αυτή τη νέα πορεία που ξεκινάμε από αύριο.
Μια πορεία για μια δίκαιη κοινωνία, για μια Ελλάδα που θα μας κάνει όλους περήφανους.
Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το πετύχουμε».
Ο αγώνας για το όραμα δικαιώθηκε. Ανήκει όμως στο παρελθόν. Τώρα, ξεκινά ο αγώνας όλων μας, για να γίνουν έργο όσα περιέγραψε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την τιμητική ευθύνη και την εμπιστοσύνη σας».

Σχετικά Άρθρα