Γενική

Συσπείρωση των δεξιών βλέπουμε και τη Νέα Δημοκρατία να χτυπά πρωτιά!!!

Το σύνθημα το είχε δώσει εξαρχής ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Με ισχυρές δόσεις προεκλογικής αυτοκριτικής και με την προτροπή προς «όσους πληγώσαμε» να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατίας. Σε αυτό το μοτίβο κινούνται κι οι γαλάζιοι υποψήφιοι βουλευτές και όλα τα στελέχη του κόμματος. Εκεί επικεντρώνουν, στα «απολωλότα πρόβατα».

Και φυσικά δεν κυνηγούν όσους «την έκαναν» για το ΠΑΣΟΚ ή όπου αλλού, χαιρετίσματα αυτοί. Με τους «Λαοτινούς» είναι που ασχολούνται επισταμένως, ο κλοιός σφίγγει μέρα με τη μέρα, έγινε ήδη βρόγχος. Είναι κι η θεωρία της «πολυκατοικίας» που βοηθάει, η προοπτική επέλασης του ΠΑΣΟΚ που αξιοποιείται καταλλήλως και φυσικά κι όλες οι άλλες …συνήθεις μέθοδοι. Στο πρέσινγκ τους έχουν τους επίφοβους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ, όλα τα γαλάζια σφυριά εκεί χτυπούν. Και μπορώ να πω ότι «η δουλειά γίνεται», το σύνθημα κάθε ψήφος στο ΛΑΟΣ είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ πέρασε δυνατά στην Ξάνθη.
Γι αυτό είδαμε πολλούς δυσαρεστημένους να έχουν επανακάμψει στο κόμμα αφού παραβρέθηκαν ακόμη και στα προχθεσινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΟΔΕ. Άρα όχι μόνο επανέρχονται τα στελέχη αλλά μπαίνουν και δυνατά μπροστά για την τελική μάχη. (Αποδεκατίζοντας τον ΛΑΟΣ).

Σχετικά Άρθρα