Γενική

Στην Ξάνθη συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής- Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η πόλη της Ξάνθης επελέγη αυτή τη φορά, να φιλοξενήσει τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής- Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Β.Ε. Ξάνθης.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν αρκετά μέλη από τους Εμπορικούς Συλλόγους όμορων νομών, καθώς και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης. Η συνεδρίαση διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, με σκοπό των μελών, τη λήψη αποφάσεων, για την εύρυθμη λειτουργία των Εμπορικών Συλλόγων της περιφέρειας.
Εξάλλου, ήταν και μια καλή ευκαιρία για μια γνωριμία των μελών των Εμπορικών Συλλόγων, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Γιάννης Αλεξόπουλος.
«Είναι καλό να ξέρουμε τα άτομα όλων των συμβουλίων των Εμπορικών Συλλόγων. Συζητήσαμε κάποια θέματα καθαρά του κλάδου, για να ληφθούν κάποιες αποφάσεις πάνω στα θέματα αυτά, τα οποία απασχολούν την ομοσπονδία. Ασφαλιστικό, ΤΕΜΜΠΕ και επιδοτήσεις, είναι τα κυριότερα από αυτά, τα οποία πρέπει να διαχειριστούν έτσι, ώστε να είναι ωφέλιμα για τους Εμπορικούς Συλλόγους», ανέφερε ο κ. Αλεξόπουλος.

Σχετικά Άρθρα